Älä kuiskaa ystävän suuhun

Hauru Hannaleena

Graffitia näyteikkunaan maalaavien Japun ja Antin ystävyys päättyy keskisuomalaisessa kesäyössä. Kaksi aikatasoa rinnastava kokeellinen lyhytelokuva kertoo ystävyyden ja rakkauden rajapinnoista.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:10:13
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Älä kuiskaa ystävän suuhun
Suomenkielinen nimi
Älä kuiskaa ystävän suuhun
Englanninkielinen nimi
Whispering in a Friend's Mouth
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
Other
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jan-Niclas Jansson (Kuvaaja), Markus Leppälä (Leikkaaja), Hannaleena Hauru (Ohjaaja), Lauri Wuolio (Säveltäjä), Hannaleena Hauru (Tekijä), Jussi Rantamäki (Tuottaja), Jukka Nieminen (Location Manager), Jukka Nieminen (Näyttämösuunnittelu), Jussi Honka (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Hannaleena Hauru on valmistunut medianomiksi Tampereen Ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta 2007 ja taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen laitokselta 2011. Hauru tuli tunnetuksi lyhytelokuvallaan ”If I Fall”, joka sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlien Critics' Weekillä ja joka palkittiin myöhemmin Tampereen elokuvajuhlilla, Oberhausenin kansainvälisillä lyhytelokuvajuhlilla ja Uppsalan elokuvajuhlilla. Hauru on aiemmin opiskellut teatteria ja draamaa Tampereen yliopistossa ja hän on työskennellyt teatterimaailmassa tuottajana.