Carbon Based Live

Rossi Vappu

Tanssija Ingrid André esittää version Carbon Based Love -videoteoksen koreografiasta. Teoksessa tanssija kohtaa seinään hiilellä piirretyn hahmon. Musiikki Milla Viljamaa, piirros Vappu Rossi. Tanssija ja seinän hiilipiirros kohtaavat. Video kuvattu Vappu Rossin näyttelyssä Jäälinnun päivät, MUU Galleria, Helsinki 29.5.2014.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:05:19
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Carbon Based Live
Suomenkielinen nimi

Carbon Based Live

Englanninkielinen nimi

Carbon Based Live

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Ei
Työryhmä
Pete Veijalainen (Kuvaaja), Ingrid André (Käsikirjoittaja), Vappu Rossi (Käsikirjoittaja), Vappu Rossi (Leikkaaja), Vappu Rossi (Muu), Milja Viljamaa (Säveltäjä), Vappu Rossi (Tekijä), Ingrid André (Näyttelijä)
Pressikuvat
Vappu Rossi on helsinkiläinen kuvataiteilija, mediataiteilija ja taidegraafikko. Hän on valmistunut taiteen kandidaatiksi Taideteollisesta korkeakoulusta ja kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta. Hänen työskentelynsä pääaiheena on ihmisen kuva: inhimillinen tunne- ja aikaskaala, ruumiillisuuden ja läsnäolon kysymykset. Rossin tyyli on hiljaisen humoristinen, mietteliäs ja väriaskeettinen, mediateoksissa toistuvat muutoksen ja ajan kulumisen pohdinta sekä maagisen metamorfoosin tai hitaan prosessin näkyväksi tekeminen. Videot ja installaatiot ovat äänettömiä tai äänimaailmaltaan hyvin karsittuja. Rossin töitä on ollut esillä maailmanlaajuisesti gallerioissa, museoissa ja festivaaleilla 1990-luvun lopulta lähtien. Hänen teoksiaan löytyy koti- ja ulkomaisista kokoelmista.