Borgo II

Denise Ziegler

“Borgo II”:n kolme tekijää kuvaavat vuoroin saman kävelyreitin asunnossa. Kamera kiertää kuin viestikapula tekijältä toiselle. Video käsittelee kävelevän vartalon liikkeiden ja yksilön aistihavaintojen välistä suhdetta. Teoksessa toistuvana elementtinä on pyörivä liike sekä helposti mieleenpainuva, loputtomasti hyräilty sävel, joka muistuttaa napolilaista tarantellaa.

Tuotantovuosi
2004
Kesto
00:04:53
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Borgo II
Suomenkielinen nimi
Borgo II
Englanninkielinen nimi
Borgo II
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Denise Ziegler (Leikkaaja), Denise Ziegler (Ohjaaja), Peter Holmgård (Ohjaaja), Mikko Maasalo (Ohjaaja), Denise Ziegler (Tekijä)
Pressikuvat
Denise Ziegler on syntynyt Luzernissa, Sveitsissä, ja on asunut ja työskennellyt Helsingissä vuodesta 1990. Ziegler on opiskellut Luzernin Schule für Gestaltungissa (1986–90) ja Kuvataideakatemiassa (1996–97), josta hän valmistui taiteen tohtoriksi vuonna 2010. Teoksissaan Ziegler käyttää esineyhdistelmiä, veistoksia, piirustuksia, installaatioita, maalauksia, ja videoita. Hän on osallistunut yksityis- ja ryhmänäyttelyihin vuodesta 1989 Suomessa, Pohjoismaissa, Baltian maissa, Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

28 teosta