Att sälja en sommarstuga

Öst Helena

Kesämökin myymisestä avautuu näkymä menneeseen ja tulevaan, perheen, suvun jasukupolvien tarinaan, ihmisen irtautumiseen, itsenäistymiseen ja yksin olemiseen.

Tuotantovuosi
2023
Kesto
00:53:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Att sälja en sommarstuga
Englanninkielinen nimi

To Sell a Summer Cottage

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jan Forsström (Dramaturgi), Marko Luukkonen (Kuvaaja), Helena Öst (Leikkaaja), Helena Öst (Tekijä), Sonja Lindén / Avanton Productions Oy (Tuottaja), Janne Laine (Äänisuunnittelu), Atte Karttunen (Graafinen suunnittelu), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), Otto A. Malm lahjoitusrahasto (Rahoittaja), Yleisradio Oy (Rahoittaja), Klosse Wistbacka (Äänitys), Laura Kuivalainen (Äänitys), Stefan Backas (Äänitys), Björn Knif (Äänitys)
Pressikuvat

Helena Öst

Syntynyt: 1964

Helena Öst on elokuvaleikkaaja, joka on toiminut myös kuvataiteilijana. Hän on leikannut sekä fiktio- että dokumenttielokuvia. Kuvataiteilijana hän on esiintynyt mm. Suomen taiteilijan vuosinäyttelyissä ja Helsingin kaupungin museossa, ja ulkomailla mm. Lontoon Steven Friedman Gallery:ssä. Öst on valmistunut maisteriksi sekä Aalto-yliopistolta (elokuvataiteen laitos) että Goldsmiths, University of London:lta (Fine Art).