Anki Under

Kuikka Anikó

Ankin vasen mantelitumake on pienempi kuin toinen. Hän elää yksinäisyydessä ja pelkää kaikkea, mikä on hänen asuntonsa neljän seinän ulkopuolella. Anki saa oudon puhelinsoiton ja uhmaa pelkoaan löytääkseen rakkauden. Hän matkustaa alitajuntaansa ja parantuu. Saatavilla myös 3D-versiona.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:09:07
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Anki Under
Englanninkielinen nimi

Anki Under

Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Steven Cameron Ferguson (Kuvaaja), Anikó Kuikka (Käsikirjoittaja), Jojo Erholtz (Leikkaaja), Zsofia Margit (Muu), Anikó Kuikka (Ohjaaja), Thomsen Fraya (Säveltäjä), Anikó Kuikka (Tekijä), Alana Francis (Tuottaja), Dayo James (Äänisuunnittelu), Charlotte Ambrose (Maskeeraaja), Zsofia Margit (Muu), Emma Drinkwater-James (Näyttelijä), Vivien Monory (Näyttelijä), Kaarina Eno (Pukusuunnittelu), Sam Hingham / Onsight (Rahoittaja), Sophie Segal / London Velo (Rahoittaja), Dough Tempelton (Äänittäjä), Tom Mason (Äänittäjä)
Pressikuvat
Anikó Kuikan kerronnalliset liikkuvan kuvan installaatiot tuovat esille todellisuuden absurdia rakennetta ja pyrkivät purkamaan olemassa olevia arvoja, traumoja ja identiteettiä. Kuikka on valmistunut Lontoon kuninkaallisesta taideakatemiasta sekä Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta Helsingistä.