Anki Under

Anikó Kuikka

Ankin vasen mantelitumake on pienempi kuin toinen. Hän elää yksinäisyydessä ja pelkää kaikkea, mikä on hänen asuntonsa neljän seinän ulkopuolella. Anki saa oudon puhelinsoiton ja uhmaa pelkoaan löytääkseen rakkauden. Hän matkustaa alitajuntaansa ja parantuu. Saatavilla myös 3D-versiona.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:09:07
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Anki Under
Englanninkielinen nimi

Anki Under

Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Steven Cameron Ferguson (Kuvaaja), Anikó Kuikka (Käsikirjoittaja), Jojo Erholtz (Leikkaaja), Zsofia Margit (Muu), Anikó Kuikka (Ohjaaja), Thomsen Fraya (Säveltäjä), Anikó Kuikka (Tekijä), Alana Francis (Tuottaja), Dayo James (Äänisuunnittelu), Charlotte Ambrose (Maskeeraaja), Zsofia Margit (Muu), Emma Drinkwater-James (Näyttelijä), Vivien Monory (Näyttelijä), Kaarina Eno (Pukusuunnittelu), Sophie Segal / London Velo (Rahoittaja), Sam Hingham / Onsight (Rahoittaja), Dough Tempelton (Äänittäjä), Tom Mason (Äänittäjä)
Pressikuvat
Anikó Kuikka (s.1986, Espoo) on Los Angelesissa asuva suomalainen taiteilija. Hän on suorittanut kuvataiteen diplomin Lontoon kuninkaallisessa taideakatemiassa ja on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta Helsingistä. Kuikan narratiiviset liikkuvan kuvan installaatiot käsittelevät todellisuuden absurdia rakennetta. Teosten myyttien ja satujen arkkityyppeihin pohjaavat hahmot tuovat esille sosiaalisia valtarakenteita ja pyrkivät niiden kautta purkamaan olemassa olevia arvoja, psyykettä ja identiteettiä.