Altered States

Heiska Hannaleena

Musiikkivideoiden ja drone doom-musiikin inspiroima luuppi, jonka teemana on ihmisen ja eläimen suhde tai kysymys siitä, miltä tuntuu olla jokin muu. Nimi on lainattu Ken Russelin psykedeelisestä scifi-elokuvasta.

Tuotantovuosi
2010
Kesto
00:03:44
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Altered States
Suomenkielinen nimi
Altered States
Englanninkielinen nimi
Altered States
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anu Keränen (Kuvaaja), Oskar Franzén (Leikkaaja), Hannaleena Heiska (Leikkaaja), Tuomas Laitinen (Musiikki), Hannaleena Heiska (Ohjaaja), Hannaleena Heiska (Tekijä), Anne Hiekkaranta (Esiintyjä), Sari Aaltonen (Kamera-assistentti), Kea Nuorivaara (Muusikko)
Pressikuvat
Hannaleena Heiska on aktiivisesti osallistunut näyttelyihin ympäri maailmaa valmistuttuaan Kuvataideakatemiasta Helsingistä 2006. Hän työskentelee maalauksen, piirustuksen ja liikkuvan kuvan parissa. Vuodesta 2016 lähtien hän on myös toteuttanut monitaiteellisia performansseja tanssija ja koreografi Minna Tervamäen kanssa. Heidän ensimmäinen yhteistyönsä Trace sai ensi-iltansa Espoon modernin taiteen museo EMMAssa marraskuussa 2016. Heidän yhteistyössään kohtaa kaksi esittämisen ja ilmaisun muotoa. Tilassa ja ajassa olevaisiksi tulevissa ja kehittyvissä teoksissa maalaus ja tanssi, värit ja ruumiin liikkeet yhdistyvät kahden taiteilijan välisessä syvässä vuorovaikutuksessa.