Air Gap

Sari Palosaari

Urbaanilta työmaalta alkava kuvaus saa yllättävän käänteen imukuppinostimen muodossa. Minimalistinen liikkuvan kuvan teos leikkii elokuvallisen tilan konventionaalisella havainnolla. Yksinkertainen ele avaa toisen tilan sinne, missä ei olettanut sen olevan. 

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:00:37
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Air Gap
Suomenkielinen nimi

Air Gap

Englanninkielinen nimi

Air Gap

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Ei
Työryhmä
Sari Palosaari (Kuvaaja), Sari Palosaari (Käsikirjoittaja), Sari Palosaari (Leikkaaja), Sari Palosaari (Ohjaaja), Sari Palosaari (Tekijä), TAIKE (Rahoittaja), Sari Palosaari (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Sari Palosaari on kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hänen työskentelynsä keskittyy pitkälti materiaalisen todellisuuden tarkasteluun. Hän etsii tapoja, joilla purkaa stabilisoivia merkitysjärjestelmiä ja korostaa niiden sijaan yhteyksiä, suhteita, vuorovaikutusta, ajallisuutta ja muutosta. Hänen teoksensa ovat installaatioita, veistoksia, performatiivisia objekteja ja liikkuvaa kuvaa. Palosaarella on maisterin tutkinto Kuvataideakatemiasta ja Taideteollisesta korkeakoulusta. Hän on osallistunut näyttelyihin, festivaaleihin ja tapahtumiin laajasti Suomessa ja ulkomailla ja hänen teoksiaan on sekä hankittu että komissioitu museokokoelmiin ja julkisiin tiloihin. Palosaarelle myönnettiin William Thuring palkinto 2016.