Kaiken jälkeen

Sassi Pekka

Tarina tuntemattoman kohtaamisesta äärimmäisissä olosuhteissa. Dystooppinen kertomus kahdesta pojasta maailmassa, jossa raakuus ja epäinhimillisyys ovat tulleet osaksi päivittäisiä rutiineja. Mustavalkea kuvaus, rujo ympäristö ja industrial-noise-musiikki korostavat lopun aikojen tunnelmaa. Voimakas tarina johtaa tilanteeseen, jossa raakuus on voitokkuutta, vaikka täydellisen tuhon tuolla puolen on tilaa myös uudelle alulle.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:28:37
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
After Everything
Suomenkielinen nimi

Kaiken jälkeen

Englanninkielinen nimi

After Everything

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jussi Eerola (Kuvaaja), Pekka Sassi (Käsikirjoittaja), Heikki Kotsalo (Leikkaaja), Pekka Sassi (Ohjaaja), Marja-Leena Hukkanen (Still-kuvaaja), Pekka Sassi (Säveltäjä), Pekka Sassi (Tekijä), Ilppo Pohjola (Tuottaja), Tuula Nikkola (Apulaisohjaaja), Emmi Hukkanen (Catering), Ari Arvola (Erikoistehosteet), Juho Rantonen (Esiintyjä), Ake Arminen (Grippi), Mika Ailasmäki (Kamera-assistentti), Leila Mäkynen (Maskeeraaja), Juuso Timonen (Näyttelijä), Juho Rantonen (Näyttelijä), Jorma Uotinen (Näyttelijä), Tiina Paavilainen (Näyttämösuunnittelu), Tiina Paavilainen (Pukusuunnittelu), Jyrki Sahla (Puomimies), Impakt Foundation (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja), Suomen elokuvasäätiö (Rahoittaja), Koneen säätiö (Rahoittaja), Yleisradio Oy (Rahoittaja), Kristallisilmä Oy (Rahoittaja), Ilari Nummi (Roolitus), Mari Ljokkoi (Runner), Katri Saukonpää (Tuotantopäällikkö), Tomi Lakonen (Valaisija), Sakari Raappana (Visuaaliset efektit), Marko Terävä (Värimäärittely), Peter Nordström (Äänisuunnittelu), Pekka Karjalainen (Äänitys)

Pekka Sassi

Syntynyt: 1969

Pekka Sassi on laaja-alainen taiteilija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Sassi valmistui taiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta vuonna 2000. Hän tekee kokeellisia ääni- ja videoteoksia, joista suuri osa käsittää pelkkää ääntä. Hän on tehnyt yli 100 lyhytelokuvaa ja videota vuodesta 1995 lähtien. Sassin teoksia on esitetty useiden kotimaisten ja kansainvälisten festivaalien ja museoiden ohjelmistoissa. Vuonna 2006 Sassille myönnettiin AVEK-palkinto, ja vuonna 2010 hän voitti parhaan elokuvan palkinnon European Media Art Festivalin ohjelmistossa, Osnabrückissä, Saksassa.

67 teosta