Väistämätön

Ina Jaakkola

Teos kuvaa ihmisen suhtautumista kärsimykseen ja menettämiseen, lopulta myös oman elämänsä menettämiseen. Väistämätön kertoo siitä, kuinka joudumme nöyrtymään tosiasioiden edessä. Video on tyyliltään unenomainen ja usvainen, värejä on niukasti. Teoksen sanoma on luonteeltaan yleismaailmallinen ja rauhoittava.

Production Year
2015
Duration
00:09:13
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Väistämätön
Finnish Title

Väistämätön

English Title

Unavoidable

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Ina Jaakkola (Kuvaaja), Paula Majava (Kuvaaja), Ina Jaakkola (Käsikirjoittaja), Ina Jaakkola (Leikkaaja), Kevin MacLeod (Musiikki), Ghostpocalypse (Musiikki), Lauri Hallikainen (Muu), Jebeom Joo (Muu), Ilkka Jaakkola (Muu), Ina Jaakkola (Ohjaaja), Ina Jaakkola (Tekijä), Ina Jaakkola (Näyttelijä), Lars-Erik Broholm (Äänisuunnittelu)
Press Photos

Ina Jaakkola

Born: 1959

Ina Jaakkola on valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Hän käyttää ilmaisunsa välineenä pääasiassa videotekniikkaa. Aiheensa hän löytää unista ja luonnosta, joiden viestimiin piilotajuisiin merkityksiin hän linkittää nykytodellisuudessa vaikuttavia tunneilmastoja. Jaakkolan teoksia on nähty näyttelyissä ja tapahtumissa 1990-luvulta lähtien.