Väistämätön

Jaakkola Ina

Teos kuvaa ihmisen suhtautumista kärsimykseen ja menettämiseen, lopulta myös oman elämänsä menettämiseen. Väistämätön kertoo siitä, kuinka joudumme nöyrtymään tosiasioiden edessä. Video on tyyliltään unenomainen ja usvainen, värejä on niukasti. Teoksen sanoma on luonteeltaan yleismaailmallinen ja rauhoittava.

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:09:13
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Väistämätön
Suomenkielinen nimi

Väistämätön

Englanninkielinen nimi

Unavoidable

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Ina Jaakkola (Kuvaaja), Paula Majava (Kuvaaja), Ina Jaakkola (Käsikirjoittaja), Ina Jaakkola (Leikkaaja), Kevin MacLeod (Musiikki), Ghostpocalypse (Musiikki), Lauri Hallikainen (Muu), Jebeom Joo (Muu), Ilkka Jaakkola (Muu), Ina Jaakkola (Ohjaaja), Ina Jaakkola (Tekijä), Ina Jaakkola (Näyttelijä), Lars-Erik Broholm (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Ina Jaakkola

Syntynyt: 1959

Ina Jaakkola on valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Hän käyttää ilmaisunsa välineenä pääasiassa videotekniikkaa. Aiheensa hän löytää unista ja luonnosta, joiden viestimiin piilotajuisiin merkityksiin hän linkittää nykytodellisuudessa vaikuttavia tunneilmastoja. Jaakkolan teoksia on nähty näyttelyissä ja tapahtumissa 1990-luvulta lähtien.