ToF - this is fact - this is fiction

Ismo-Pekka Heikinheimo

Koreografi Ismo-Pekka Heikinheimon teatteriteoksen taltiointiin perustuva tanssielokuva, joka kertoo homomiesten arkipäivästä ja unista. Totta ja tarua rennosti sekoittava teos uhmaa niin homojen kuin heteroidenkin estoja ja luutuneita ajatustapoja. Elokuva koostuu sarjasta kabareekohtauksia ja tanssinumeroita.

Tuotantovuosi
2002
Kesto
00:30:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
ToF - this is fact - this is fiction
Englanninkielinen nimi
ToF - this is fact - this is fiction
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Ismo-Pekka Heikinheimo (Käsikirjoittaja), Jarmo Honkala (Leikkaaja), Ismo-Pekka Heikinheimo (Ohjaaja), Ismo-Pekka Heikinheimo (Tekijä), Ismo-Pekka Heikinheimo (Tuottaja), Kimmo Koskela (Tuottaja), Kimmo Koskela (Kuvaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Kuvaaja), Simon LeRoux (Näyttämösuunnittelu), Koskela Art & Media House (Tuotantoyhtiö), Tomi Humalisto (Valomies), Jari Laakkonen (Ääni), Juha Jokiranta (Ääni)
Pressikuvat
Ismo-Pekka Heikiheimo on koreografi ja performanssitaiteilija, joka tunnetaan innovatiivisista ja monialaisista koreografioistaan. Heikinheimo on valmistunut Lontoon Contemporary Dance Schoolista, jossa hän opiskeli vuosina 1985–86 ja 1987–89. Hänen teoksiaan on esitetty neljässätoista maassa aina Islannista Namibiaan. Heikinheimo tunnetaan taiteellisesta rohkeudesta tanssitaiteen perinteen rajoja rikkovasta yhteistyöstä eri taiteenlajien, mm. performanssin ja visuaalisen taiteen aloilla. Heikinheimo on toiminut nykytanssin opettajana Teatterikorkeakoulussa 1996–2001 ja hän on Ismo Dance -tanssiyhtiön taiteellinen johtaja.