Regresando a la isla

Paola Fernanda Guzmán Figueroa

Kävellessään Helsingin kaduilla vettä täynnä olevan muovipussin kanssa Paola yrittää löytää jotain. Hän näkee jotain veden välissä. Lopulta hän näkee, mitä oli etsimässä: hänen vanhempansa uivat Atlantin valtameressä. Teoksen kautta Paola tutkii häilyvyyteen, maahanmuuttoon ja perheeseen liittyviä aiheita.

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:10:30
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Regresando a la isla
Englanninkielinen nimi

Returning to the Island

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Paola Fernanda Guzmán Figueroa (Kuvaaja), Paola Fernanda Guzmán Figueroa (Käsikirjoittaja), Paola Fernanda Guzmán Figueroa (Leikkaaja), Paola Fernanda Guzmán Figueroa (Ohjaaja), Paola Fernanda Guzmán Figueroa (Tekijä), Paola Fernanda Guzmán Figueroa (Tuottaja), Theo Theodor af Enehielm (Äänisuunnittelu), Kuvataideakatemia (Rahoittaja)
Pressikuvat
Paola Fernanda Guzmán Figueroa on kuvataiteilija ja elokuvantekijä. Hän työskentelee elokuvan, analogisten kokeilujen, animaation, installaatioiden ja performanssien parissa. Hänen taiteensa heijastelee ja herättää sujuvuuteen, rajoihin, perheeseen ja ikääntymiseen liittyviä kysymyksiä. Guzman Figueroalla on kandi- ja maisteritutkinto Taideyliopistosta (Kuvataideakatemia).