Sinulle

Javits Alisa

For You on kuvavirta, johon on ujutettu väljä tarina tytöstä, joka haluaa oppia skeittaamaan. Elokuvan voi tulkita eri tavalla riippuen katsojan taustasta. Se on teos rakkaudesta, uskaltamisesta, yksinäisyydestä ja toisaalta inhimillisestä lämmöstä, jota on ympärillä, vaikka olisimme fyysisesti yksin.

Tuotantovuosi
2019
Kesto
00:05:33
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Pour toi
Suomenkielinen nimi

Sinulle

Englanninkielinen nimi

For You

Tuotantomaat
Finland, Canada
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Alisa Javits (Kuvaaja), Alisa Javits (Käsikirjoittaja), Alisa Javits (Leikkaaja), Alisa Javits (Ohjaaja), D.M.T. Records (Säveltäjä), Mikko H. Haapoja (Säveltäjä), Tozzi Luigi (Säveltäjä), Alisa Javits (Tekijä), Alisa Javits (Tuottaja), Alisa Javits (Äänisuunnittelu), Martine Carrier (Näyttelijä), Massicotte Dany (Näyttelijä), Linda Côté (Näyttelijä), Xana (Näyttelijä), Charlotte Bourgeade (Näyttelijä), Carrier Isabelle (Näyttelijä), Florian Boutin-Delignières (Näyttelijä), Josiane Roberge (Näyttelijä), Pitre Valérie (Näyttelijä), Triguel Armadine (Näyttelijä), AVEK (Rahoittaja), Hannu Käki (Värimäärittely)
Pressikuvat
Alisa Javits työskentelee Helsingissä videon ja installaation parissa. Hän valmistui 2013 Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta valokuvataiteen osastolta. Työssään hän sekoittaa valokuvallisia ja elokuvallisia työskentelymetodeja. Teosten pääteema on ihmisen sisäisen ja ulkoisen ristiriita.