Pienkaupunkisinfonia: 96100-97690

Panu Johansson

Tämä elokuva on kaupunkisinfonia, joka kuvaa Lapin pääkaupunkia Rovaniemeä. Se on samalla vuosien kuvaustyön ja ruohonjuuritason tarkkailun tulos, jossa filmille vangitut yksityiskohdat - kuvat, muistot, vuodenajat ja kaupunginosat - vyöryvät katsojan verkkokalvolle kiivaana kineettisenä virtana.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:10:49
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Pienkaupunkisinfonia: 96100-97690
Suomenkielinen nimi

Pienkaupunkisinfonia: 96100-97690

Englanninkielinen nimi

Picturing a Micropolis: 96100-97690

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Panu Johansson (Kuvaaja), Panu Johansson (Käsikirjoittaja), Panu Johansson (Leikkaaja), Panu Johansson (Ohjaaja), Petri Loukusa (Säveltäjä), Kimmo Keskinarkaus (Säveltäjä), Panu Johansson (Tekijä), Panu Johansson (Tuottaja), Panu Johansson (Äänisuunnittelu), Panu Johansson (Muusikko), Kimmo Keskinarkaus (Muusikko), Petri Loukusa (Muusikko), Lapin taidetoimikunta (Rahoittaja), TAIKE (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Pressikuvat
Olen kuvataiteilija ja kokeellisen elokuvan tekijä. Mediat, joiden parissa työskentelen, ovat liikkuva kuva, valokuva ja ääni.Työni tärkeitä innoittajia ja siinä toistuvia teemoja ovat muun muassa kokeellisen elokuvan historia ja kulttuurihistoria yleisemmin.