Nécrose

KENNO FILMI OSK , Yazbeck François

Tietoisuuden kosminen odysseia ihmisen jälkeisessä Beirutissa. Todellisuutta ja painajaista yhdistävä elokuva seuraa kahta sielua, jotka ovat jääneet jumiin maanalaiseen kiirastuleen.

Tuotantovuosi
2024
Kesto
01:19:23
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Nécrose
Englanninkielinen nimi

In Necrosis

Tuotantomaat
Finland, Lebanon
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
François Yazbeck (Kuvaaja), Sam Batour (Kuvaaja), François Yazbeck (Käsikirjoittaja), François Yazbeck (Leikkaaja), Yara Nashawaty (Muu), Nour Yazbeck (Muu), Haruna Nakada (Muu), Mario Hawat (Muu), Farbod Fakharzadeh (Muu), François Yazbeck (Ohjaaja), François Yazbeck (Säveltäjä), Egor Kaleshchuk (Säveltäjä), KENNO FILMI OSK (Tekijä), François Yazbeck (Tekijä), Danai Anagnostou (Tuottaja), KENNO FILMI OSK (Tuottaja), François Yazbeck (Rahoittaja), Aalto yliopisto (Rahoittaja), KENNO FILMI OSK (Rahoittaja), François Yazbeck (Äänisuunnittelu)
François Yazbeck on libanonilainen äänisuunnittelija ja elokuvantekijä, joka asuu Helsingissä. Hän opiskeli elokuvaa Beirutin Saint-Joseph yliopistossa ja erikoistui äänisuunnitteluun Aalto-yliopistossa Helsingissä. Hän on työskennellyt äänisuunnittelijana, äänileikkaajana ja foley-artistina libanonilaisissa, arabi- ja kansainvälisissä elokuvissa.
Kenno Filmi on vuonna 2019 perustettu elokuvatuotanto-osuuskunta. Kenno Filmi haastaa elokuvateollisuudessa edelleen vaikuttavia syrjiviä rakenteita tutkimuskeskeisellä lähestymistavallaan, tuotannoillaan sekä tutkimusjulkaisuillaan ja luovalla ohjelmasuunnittelullaan. Kenno Filmin tuotannoissa priorisoidaan yhteistyöhön perustuvia menetelmiä ja vaalii unelmointia, taiteellista ilmaisua ja kykyjen, ajan ja ideoiden vaihdantaa.