Lasimies

Tervo Sakari

”Lasi on sekä haurasta, että kovaa. Se voi hajota hetkessä ja viiltää haavan kehoon.” Lasimies sekoittaa kännykkävideomateriaalia Dia-valokuvien ja HD-videon kanssa ja luo visuaalisen muotokuvan dokumentinkaltaiseen tyyliin. Tästä materiaalista syntyy assosiatiivinen tarina nuoresta miehestä, jonka elämän melankoliaa värittävät paikoin humoristisetkin tapahtumat. Tarinan pintapuolinen arkipäiväisyys muuntuu rihmastomaiseksi kokonaisuudeksi, joka ei tarjoa yhtä loppuratkaisua.

Tuotantovuosi
2011
Kesto
00:08:08
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Lasimies
Suomenkielinen nimi

Lasimies

Englanninkielinen nimi

A Man of Glass

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sakari Tervo (Kuvaaja), Sakari Tervo (Leikkaaja), Juho Taavitsainen (Ohjaaja), Sakari Tervo (Ohjaaja), Juho Taavitsainen (Säveltäjä), Sakari Tervo (Tekijä), Sakari Tervo (Äänisuunnittelu), Juho Taavitsainen (Näyttelijä)
Pressikuvat
Sakari Tervo (s.1985) on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka valmistui kuvataiteen maisteriksi 2011. Hän hyödyntää työskentelyssään eri medioita ja toimii usein yhteistyössä eri taiteilijoiden sekä muiden alojen ammattilaisen kanssa. Häntä kiinnostaa tutkia yksinkertaisia asioita moniselitteisellä tavalla ja täten tarjota taiteellaan kysymyksiä suorien vastauksien sijaan.