Jumalten maa

Shachindra Dass

Keitä ovat valaistuneet jumalten maassa? Pyhillä miehillä ja apinoilla, jotka elävät Gangesin rannalla, on erilaisia näkemyksiä asiasta. Tämä voi olla rakkautta jumalaan, rakkautta luontoon tai rakkautta hengissä selviytymiseen.

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:07:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Land of Lords
Suomenkielinen nimi

Jumalten maa

Englanninkielinen nimi

Land of Lords

Tuotantomaat
Finland, India
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Shachindra Dass (Käsikirjoittaja), Shachindra Dass (Ohjaaja), Shachindra Dass (Tekijä), Shachindra Dass (Leikkaaja), Shachindra Dass (Äänisuunnittelu)
Intiassa syntynyt Shachinda Dass (s. 1970) opiskeli Intian kansallisessa muotoiluinstituutissa animaatiota ja multimediaa. Valmistuttuaan hän on työskennellyt animaattorina, videotaiteilijana, graafikkona, nukketeatterin tekijänä, kuvittajana ja sarjakuvapiirtäjänä. Hän käyttää eri tekniikoita, jotka juontuvat taiteellisen työn kokemuksesta. Hän saa innoituksen töihinsä luonnosta, ihmisen vaikutuksesta luontoon ja ihmisenä olemisesta. Muutettuaan Helsinkiin Shachindra on vuosittain osallistunut erilaisiin taidenäyttelyihin animaation ja videotaiteen saralla. Hän on myös mukana Helsingin ranta-alueilla näyttelyitä pitävissä ympäristötaideryhmissä.