kynnys. rajapinta.

Leena Lehti

"Suljen silmät. Hengitän joutomaata, asfalttia, asemakaavaa. Kuusikoita minä hengitän, vuosia." Runoa ja kaitafilmikuvaa yhdistävä lyyrinen teos käsittelee identiteettiä, muistoja ja eri ikäkausien lomittaisuutta ihmisessä.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:08:35
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
kynnys. rajapinta.
Englanninkielinen nimi

threshold. boundary.

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Leena Lehti (Kuvaaja), Leena Lehti (Käsikirjoittaja), Kristiina Wallin (Käsikirjoittaja), Leena Lehti (Leikkaaja), Leena Lehti (Ohjaaja), Leena Lehti (Tekijä), Leena Lehti (Tuottaja), Kristiina Wallin (Tuottaja), Petteri Rajanti (Äänisuunnittelu), Kaisa Hakala (Näyttelijä), Maria Skaffari (Näyttelijä), TAIKE (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Pressikuvat
Leena Lehti (s. 1979) on Tampereella työskentelevä elokuvantekijä ja taidekasvattaja. Hän on valmistunut medianomiksi Tampereen AMK:sta 2005 ja taiteen maisteriksi Aalto-yliopistosta 2013. Hänen teoksissaan toistuvia teemoja ovat talvi, eteenpäin kulkeminen ja sisäisen maailman sekoittuminen ulkoiseen. Hän käyttää usein teoksissaan kuvausformaattina 8mm kaitafilmiä sen oman estetiikan ja fyysisen materiaalisuuden vuoksi. Lehden teoksia on esitetty useissa taidenäyttelyissä ja elokuvafestivaaleilla ja muissa näytöksissä Suomessa ja ulkomailla.