In-Between

Anna Nykyri

Valokuvista ja liikkuvasta kuvasta koostuva, kollaasinomainen lyhytelokuva yhdistelee yksityiskohtia ja fragmentteja puolityhjissä kaupunkitiloissa liikkuvista kehoista ja ehdottaa, että rajatun liikkumisen ja kosketuksen aikana läpikäymme kollektiivista emotionaalista kokemusta. Eristyksissä jaamme surun maailmasta, joka ei palaa ennalleen. Tyhjät tilat voidaan kuitenkin nähdä myös luovuuden syntypaikkoina, tulevaisuuden näyttämöinä. In-Between -elokuvassa hahmotellaan, kuinka yhteinen suru voi yhdistää meitä, tuoda meitä lähemmäs toisiamme ja vähentää etäisyyksiä välillämme. 

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:02:51
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
In-Between
Englanninkielinen nimi

In-Between

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Juan Pablo de la Vega (Kuvaaja), Griselda San Martin (Kuvaaja), Aukusti Heinonen (Kuvaaja), Anna Nykyri (Käsikirjoittaja), Jaakko Peltokangas (Leikkaaja), Anna Nykyri (Ohjaaja), Anna Nykyri (Tekijä), Ida Laude (Tuottaja), Olli Huhtanen (Äänisuunnittelu), Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit (Rahoittaja), TAIKE (Rahoittaja), Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat
Anna Nykyri (Kuvataiteen maisteri, Koreografian maisteri, s.1981) työskentelee kuvataiteilijana, ohjaajana ja käsikirjoittajana liikkuvan kuvan parissa elokuvan, kuvataiteen ja nykykoreografian alueilla. Nykyrin teosten teemat ovat yhteiskunnallisia, mutta myös kehollisia, kuten vallan ja kontrollin kysymykset sekä piilotettu väkivalta.