Heijastus

Juhani Koivumäki

Kokeellinen elokuva simuloi vastasyntyneen havaintoa maailmasta. Lapsi ei ole vielä omaksunut aikuisten ajatusrakennelmia ympäröivästä todellisuudesta eikä tehnyt eroa itsen ja toisen välille.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:06:47
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Heijastus
Suomenkielinen nimi

Heijastus

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Juhani Koivumäki (Kuvaaja), Toni Pasanen (Kuvaaja), Juhani Koivumäki (Käsikirjoittaja), Taneli Rautiainen (Lavastaja), Juhani Koivumäki (Leikkaaja), Jukka Salo (Musiikki), Jukka Heikkinen (Muu), Timo Tapio Kurppa (Muu), Ivan Ramadan (Muu), Ville Kivistö (Muu), Sanna Riistaniemi (Muu), Otto Akkanen (Muu), Noora Nenonen (Muu), Inari Virmakoski (Muu), Linda Priha (Muu), Pierre Seraphin (Muu), Jussi-Petteri Kemppainen (Muu), Juhani Koivumäki (Tekijä), Juhani Koivumäki (Tuottaja), Ville Katajala (Äänisuunnittelu), Pilvari Pirtola (Avustaja), Pilvi Kivi (Avustaja), Taneli Rautiainen (Avustaja), Ewa Gorzna (Leikkaaja), Viljami Pasanen (Näyttelijä), Sari TM Kivinen (Näyttelijä), Heidi Tikka / AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), ESEK (Rahoittaja), Tarja Pasanen (Äänittäjä), Mikko Myllyniemi (Äänittäjä), Ville Katajala (Äänittäjä)
Pressikuvat
Juhani Koivumäki on työskennellyt fiktiivisen ja dokumentaarisen lyhytelokuvan parissa noin 17 vuotta. Hän valmistui kuvataiteen maisteriksi Helsingin kuvataideakatemiasta 2008. Koivumäki on pitänyt yksityisnäyttelyjä ja ohjannut lasten ja nuorten valokuva- ja videotyöpajoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Koivumäen lyhytelokuvia on ollut esillä kansainvälisillä ja kotimaisilla elokuvafestivaaleilla vuodesta 2002 lähtien. Juhani Koivumäen elokuvien ja muun taiteen keskeinen aihe on yksilön ja yhteiskunnan väliset eturistiriidat.