Feel

Kinnunen Anni

Videoteos Feel kertoo ihmisen voimakkaasta tarpeesta olla osa yhteisöä ja halusta sulautua joukkoon mutta kuitenkin erottua yksilönä. Teos on valmistunut residenssityöskentelyn yhteydessä Japanissa. 

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:01:08
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Feel
Englanninkielinen nimi

Feel

Tuotantomaat
Japan
Dialogi
Ei
Ääni
Ei
Työryhmä
Anni Kinnunen (Kuvaaja), Anni Kinnunen (Leikkaaja), Anni Kinnunen (Ohjaaja), Anni Kinnunen (Tekijä), Anni Kinnunen (Tuottaja), Anni Kinnunen (Käsikirjoitus), Anni Kinnunen (Näyttelijä)
Pressikuvat
Anni Kinnunen (s. 1978) on kuvataiteilija, joka työskentelee pääasiallisesti valokuvan mutta myös videotaiteen ja installaatioiden parissa. Parin viime vuosikymmenen aikana Kinnusen teoksia on ollut esillä yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Japanissa, Kiinassa, Venäjällä, Saksassa, Tanskassa, Sloveniassa, Italiassa, Luxembourgissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Suomessa hän on osallistunut muun muassa nuorten taiteilijoiden näyttelyyn Taidehallissa (2009), Lumipalloefekti - Pohjois-Suomen biennaaliin (2012, 2014, 2016) ja Mäntän kuvataideviikoille (2013, 2018). Hänen teoksiaan on muun muassa Oulun taidemuseon kokoelmassa, Valtion taidekokoelmassa sekä Suomen Japanin instituutissa.