Emotions in Man

Kati Åberg

Vuorovaikutteinen DVD, jossa tutkitaan viiden perustunteen ilmaisemista tanssin ja elokuvan keinoin. Katsoja osallistuu teokseen valitsemalla mitä tunteita - iloa, surua, pelkoa, rakkautta tai vihaa - tanssijalle antaa. Valintatilanteita on teoksen aikana useita. Antaako tanssijalle yhä enemmän ja enemmän surua, vai syökseekö hänet yllättäen rakkauden pyörteisiin? Katsoja päättää tämän ja sen myötä ratkaisee minkälaisena teos hänelle avautuu. Tanssitaanko?

Tuotantovuosi
2004
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Emotions in Man
Suomenkielinen nimi
Emotions in Man
Englanninkielinen nimi
Emotions in Man
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Peter Flinckenberg (Kuvaaja), Kati Åberg (Käsikirjoittaja), Kati Åberg (Leikkaaja), Anna-Kaisa Liedes (Musiikki), Kati Åberg (Ohjaaja), Erno Kumpulainen (Taitelilija), Timo Anttila (Taitelilija), Kati Åberg (Tekijä), Kati Åberg (Tuottaja), Jyrki Karttunen (Koreografi), Santtu Miikkulainen (Kuvaaja), Jyrki Karttunen (Online leikkaus), Mika Autere (Äänitys)
Pressikuvat

Kati Åberg

Syntynyt: 1967

Kati Åberg asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriosta. Åberg tekee videoita, interaktiivisia installaatioita ja live-visualisointeja yhteistyössä esiintyvien taiteilijoiden kanssa. Hänen työnsä ovat usein dokumentaarisia tai esittäviin taiteisiin perustuvia.