Ville Koskisen Under Control Forum Boxin Mediaboxissa 23.6.–14.7.

Forum Boxin Mediaboxissa nähdään 23.6.–14.7.2024 Ville Koskisen Under Control (2021).

Under Control kuvaa ihmisen toimia hyönteisen tasolta. Kasvitieteellinen puutarha alkaa näyttäytyä toisenlaisena. Puutarha on täynnä elämää, sinne tuotua ja siellä syntynyttä. Muun työn ohessa puutarhurit käyvät taistelua elämän puolesta ja sitä vastaan käyttäen järeitä voimakeinoja, myrkkyjä ja ulkomailta tilattuja – saalistajaksi jalostettuja – cryptobugeja, joiden olemassaolon tarkoitus on syödä tuholaiset. Kasvit ovat taistelukenttä kamppailussa elämästä ja kauneudesta. Toisille puutarha on vain rauhallinen rentoutumispaikka tai kuvauskohde, toisille työpaikka, jollekin vankila.

Forum Boxin Mediaboxissa Under Control nähdään ensimmäistä kertaa luuppina, jolloin teoksen alku ja loppu sulautuvat ja tapahtumien järjestys ja seuraukset sekoittuvat.


Ville Koskinen: Under Control, 23.6.–14.7.2024, Forum Boxin Mediabox

Lisätietoa: Forum Box

Mediabox on Forum Boxin tila mediataiteelle. Uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä AV-arkin kanssa. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle. Mediaboxissa esitettävä videoteos on myös mahdollista katsoa esteettömästi tabletilta Galleria Forum Boxin katutason tiloissa. Mikäli Mediabox on sinulle esteellinen, pyydäthän tabletin lainaan Forum Boxin henkilökunnalta.


AV-arkki on edistänyt suomalaisen mediataiteen asemaa vuodesta 1989. Taiteilijat osallistuvat tähän tapahtumaan AV-arkin edistämistyön ansiosta. Jos haluat seurata viimeisimpiä uutisiamme, tilaa uutiskirjeemme!