Alisa Javitsin The Wave Mediaboxissa 3.1.2021 asti

Alisa Javitsin The Wave on esillä Forum Boxin Mediaboxissa sekä vimeo-kanavalla 3.1.2021 asti.

The Wave on teos intuitiosta ja niistä määrittelemättömistä voimista, jotka ovat ihmisen käsityskyvyn ulkopuolella. Teos käsittelee heittäytymisen tunnetilaa, jossa lakkaamme yrittämästä kontrolloida maailmaa ympärillämme, ja annamme tilaa intuitiolle. Tulevaisuutta ei voi nähdä ennalta, eikä niihin asioihin, jotka eivät ole vielä näköpiirissämme, voi vaikuttaa.  Siitä huolimatta päädymme tuntematonta kohti kulkemisen pelottamina toistamaan yhä uudestaan samoja ajattelumalleja ja tapoja toimia. Sisäiseen intuitioon, tiedostamattomaan aaltoon, luottamalla voi päästä lähemmäs vapautta, ja voi ymmärtää paremmin itseään ja muita.

Alisa Javits työskentelee Helsingissä videon ja installaation parissa. Hän valmistui 2013 Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta valokuvataiteen osastolta. Työssään hän sekoittaa valokuvallisia ja elokuvallisia työskentelymetodeja. Teosten pääteema on ihmisen sisäisen ja ulkoisen ristiriita.

Forum Boxin loppuvuoden aukioloajat löydät täältä. Koronatilanteen vuoksi Forum Box rajoittaa kävijämäärän max. 5 henkilöön kerrallaan. Forum Box pyytää käyttämään kasvomaskia vierailun aikana sekä huolehtimaan riittävistä turvaväleistä muihin kävijöihin sekä henkilökuntaan. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelyyn turvallisesti!

Mediabox on Forum Boxin tila mediataiteelle. Uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä AV-arkin kanssa. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.


Alisa Javits: The Wave, 11.12.2020 – 3.1.2021, Forum Boxin Mediabox

Lisätietoa: Forum Box


AV-ARKKI ON EDISTÄNYT SUOMALAISEN MEDIATAITEEN ASEMAA VUODESTA 1989. TAITEILIJAT OSALLISTUVAT TÄHÄN TAPAHTUMAAN AV-ARKIN EDISTÄMISTYÖN ANSIOSTA.