Mediaboxin näyttelyajat vuodelle 2022 ovat haussa! Deadline 7.11.2021

Mediaboxin näyttelyaikoja jaetaan yhteensa 12 kpl vuodelle 2022. Mediaboxin näyttelyajat ovat ilmaisia jäsenmaksunsa maksaneille AV-arkin jäsentaiteilijoille ja sisältävät tilan kiinteän esityskaluston. Mediabox on Forum Boxin tila mediataiteelle. Uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä AV-arkin kanssa. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.

Etsimme ensisijaisesti tuoreita teoksia esitettäväksi Mediaboxissa. Teosten valinnassa painotetaan vastavalmistuneita teoksia tai suunnitteilla olevia projekteja. Mediaboxin teosvalinnoista vastaa Forum Boxin henkilökunta.

Näyttelyohjelmaan valitut teokset tulevat näyttelyn jälkeen osaksi AV-arkin verkkopalvelua. Taiteilija tekee myös Forum Boxin kanssa kirjallisen näyttelysopimuksen.

Näyttelyaika on ilmainen ohjelmistoon valituille AV-arkin jäsentaiteilijoille.

Hakuaika päättyy 7.11.2021 klo 24.00

päätöksistä ilmoitetaan hakijoille joulukuun alkuun mennessä.

Hakemus tehdään sähköisellä google-lomakkeella tässä linkissä. Lomakkeen täyttäminen edellyttää sisäänkirjautumista Google-tunnuksilla.

Hakemuksesta tulee selvitä ehdotettavan projektin tai teoksen sisältö sekä tietoa hakijan aikaisemmasta toiminnasta. Kuva- ja videomatariaali toimitetaan www-linkkeinä.

Näyttelyaika

Forum Box ei peri tilasta vuokraa. Näyttelyn kesto on noin 1kk, ja avajaiset pidetään muiden avajaisten yhteydessä. Forum Box ei kustanna avajaistarjoiluja. Näyttelynpitosopimukseen sisältyy tilan ja valvonnan lisäksi tiedotus ja markkinointi. Forum Box tekee Mediaboxin näyttelyistä sähköisen avajaiskutsun, lehdistötiedotteen sekä Facebook-tapahtuman. Erilliset näyttelykutsut tai painotuotteet on taiteilijat kustannettava itse.

Tila

Mediabox on pimennetty tila, joka on tarkoitettu projisoinneille. Tilan mitat ovat: leveys 2,1 m, pituus 3,4 m, korkeus 2,2 m. Tilassa on mustat seinät ja mattaharmaalla av-maalilla maalattu projisointiseinä. Tilassa on mahdollista installoida pienimuotoisesti mutta kaikki installointiin tarvittavat materiaalit taiteilijan on kustannettava itse. Mediaboxissa esitettävän teoksen äänentoistosta sovitaan yhdessä Forum Boxin henkilökunnan ja isommassa näyttelytilassa näyttelyä pitävän taiteilijan kanssa.

AV-laitteisto

Ilman erillistä korvausta näyttelynjärjestäjien käytössä on Mediaboxin kiinteä av-tekniikka. Tällä hetkellä käytössä oleva laitteisto: 1 kpl Full HD videoprojektori, BrightSign mediaplayer sekä äänentoistolaitteisto (Genelec aktiivikaiuttimet). AV-arkki antaa tarvittaessa toteutettaviin projekteihin teknistä tukea. Videoprojektori on kiinnitetty pysyvästi paikoilleen. Jos taiteilija haluaa poiketa Mediaboxin vakioripustuksesta tulee hänen tuoda tilaan oma AV-laitteisto.

Lisätietoja

Av-arkki, suomalaisen mediataiteen levityskeskus, www.av-arkki.fi
Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Toiminnanjohtaja Hanna Maria Anttila, director@av-arkki.fi

Forum Box – tila taiteelle, www.forumbox.fi
Ruoholahdenranta 3a, 00181 Helsinki
Näyttely- ja myyntivastaava Kamilla Billiers, kamilla.billiers@forumbox.fi

Hae näyttelyaikaa tällä lomakkeella.

Forum Box logo