AV-arkki hakee ohjelmakoordinaattoria

Nykyisen ohjelmakoordinaattorimme Tytti Rantasen jatkaessa uusiin haasteisiin haemme uutta ohjelmakoordinaattoria, joka voisi aloittaa toimessa touko-kesäkuun 2024 aikana.

Ohjelmakoordinaattorin työtehtäviin kuuluu AV-arkin viestinnästä, kansainvälisestä ja kotimaisesta mediataiteen jakelusta sekä yhteistyökumppanien kanssa tehtävästä ohjelmistoyhteistyöstä vastaaminen. Yhdessä muun henkilökunnan kanssa ohjelmakoordinaattori palvelee arkiston taiteilijoita sekä alalla toimivia yrityksiä, museoita, kuraattoreita, tutkijoita ja oppilaitoksia moninaisissa teosten jakeluun, arkistointiin, kuratointiin ja tuotantoon liittyvissä kysymyksissä. Tehtäviin perehdytetään ja niitä hoidetaan yhdessä AV-arkin muun henkilökunnan kanssa.

Toivomme sinulta osaamista nykytaiteen, mediataiteen ja/tai elokuvakulttuurin aloilta, viestintäosaamista, napakkaa ja järjestelmällistä työotetta. Tuottajaosaamista arvostetaan. Työssä edellytetään suomen ja englannin kielen vahvaa kirjallista ja suullista osaamista. Voit taustaltasi olla esimerkiksi nykytaiteen, taidehistorian tai elokuvatutkimuksen asiantuntija, kuraattori tai kulttuurituottaja tai näiden yhdistelmä. Työssä on mahdollista myös suunnitella ja toteuttaa toimialaa ja esittämiskäytäntöjä kehittäviä hankkeita yhdessä AV-arkin henkilökunnan, taiteilijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on 60–80 % kokonaistyöajasta (22,5 – 30 tuntia/viikko).

AV-arkissa on joustava työaika, joten ohjelmakoordinaattorin työn yhdistäminen muihin projekteihin tai esimerkiksi kausiluontoiseen festivaalityöhön on mahdollista. Etätyö on osittain mahdollista.

AV-arkin toimisto sijaitsee Helsingissä osoitteessa Töölönkatu 11 A. Toimistomme on liikkumisesteetön, mutta siellä ei ole inva-WC:tä, eikä keittiötila sovellu kaikilta osin esteettömään käyttöön.

AV-arkki edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit hakemuksessasi ilmaista kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea antamaasi tietoa luottamuksellisesti.

AV-arkki on suomalaisen mediataiteen keskus. Toiminta käynnistyi 1989 ja yhdistys rekisteröitiin vuonna 1991. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on levittää ja edistää suomalaista mediataidetta ja -kulttuuria. AV-arkki jakelee suomalaista mediataidetta niin kansainvälisesti kuin kotimaassa. Yhdistyksen promotointia, arkistointia ja toimialan edistämistä yhdistävä toimintamalli on ainutlaatuinen.

Lähetä meille noin yhden sivun mittainen hakemus, jossa kuvailet, miksi haet tätä tehtävää ja mitkä olisivat vahvuutesi tehtävän hoitamisessa. Sisällytä hakemukseen palkkatoiveesi. Toimita hakemus ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona viimeistään 16.4.2024 kello 24 mennessä osoitteeseen rekry@av-arkki.fi kirjoita sähköpostin otsikkoriville “ohjelmakoordinaattori 2024” ja nimeä PDF-tiedosto muotoa Sukunimi_Etunimi.

Haastattelut järjestetään viikolla 17. 

Lisätietoja saa puhelimitse AV-arkin toiminnanjohtaja Hanna Maria Anttilalta
2.4.2024 klo 10-12 ja 9.4.2024 klo 12.30-14.30
puh 0405570320