Mediaboxi

Mediaboxi on uuden mediataiteen esittämiseen tarkoitettu ilmainen tila, joka toteutetaan AV-arkin ja Forumboxin yhteistyönä.

MEDIABOXI mahdollistaa erilaisten projisointien sekä pienimuotoisten installaatioiden esittämisen. Mediaboxin näyttelyajat tulevat AV-arkin jäsentaiteilijoille avoimeen hakuun kerran vuodessa. Hakuajoista kerrotaan jäsenille jäsenkirjeessä.

Yhteistyössä kuratoitu ohjelmisto esittelee uusinta suomalaista mediataidetta. Teosvalinnoissa painotetaan uusien ja ajankohtaisten teosten ensiesityksiä. Mediaboxi toimii tärkeänä kanavana ja esityspaikkana uudelle ja kokeilevalle kerronnalle.

Näyttelytila ja laitteiston käyttö on taiteilijoille ilmaista. Haluamme olla mukana luomassa uudenlaisia, taiteilijoille ilmaisia mahdollisuuksia esittää teoksiansa installaatio- ja näyttelykontekstissa.

Mediaboxin näyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja näyttelyiden yhteyteen liittyy ajoittain teosten teemoja käsitteleviä keskustelutilaisuuksia sekä taiteilijatapaamisia.

Mediaboxi sijaitsee näyttelytila Forum Boxissa, tarkista aukioloajat verkkosivuilta: http://forumbox.fi/
osoite: Ruoholahdenranta 3a, 00180 Helsinki

Vuonna 2020 Mediaboxissa esillä seuraavat taiteilijat:

Nina Lassila, Rita Jokiranta, Jarkko Olavi Räsänen, Risto-Pekka Blom, Benjamin Orlow, Seppo Renvall, Anna Nykyri ja Alisa Javits. Teoskokonaisuuden on kuratoinut Nina Toppila.

Seuraa Mediaboxia koskevia uutisia.

Aikaisempien vuosien näyttelyt Forumboxin sivuilla