Haemme uusia teoksia festivaalijakelun katalogin 2017–2018 valintaprosessiin!

Haemme uusia teoksia festivaalijakelun katalogin 2017–2018 valintaprosessiin!

Pyydämme AV-arkin jäsentaiteilijoita toimittamaan AV-arkkiin uusia teoksia 2017–2018 festivaalijakelun katalogin valintaprosessia varten.

Haemme ensisijaisesti vuonna 2017 tai 2018 valmistuvia tai julkaistavia teoksia jotka soveltuvat festivaali- ja tapahtumajakeluun. Myös kaikki 1.9.2016 jälkeen AV-arkkiin tuodut teokset ovat jo mukana valintaprosessissa, niitä ei siis tarvitse ilmoittaa uudestaan katalogin valintaprosessiin.

Kuten aiempinakin vuosina, AV-arkin festivaalijakeluohjelman katalogi esittelee valikoiman tuoreimpia AV-arkin levitykseen tulleita teoksia ja toimii jakelutyön runkona. Päämääränämme on saada mahdollisimman monelle teokselle kansainvälinen ja kotimainen ensi-ilta merkittävän festivaalin kilpasarjassa tai muussa ohjelmistossa.

Lopullinen deadline teosten ja tiedostojen toimittamiselle on maanantai 31.7.2017

KATALOGIN VALINTATYÖRYHMÄN ASIANTUNTIJAJÄSEN ON NEWYORKILAINEN KURAATTORI AILY NASH

ailyKatalogin valintatyöryhmässä on toista kertaa AV-arkin henkilökunnan lisäksi mukana kansainvälinen asiantuntija. Aily on liikkuvan kuvan kuraattori, joka on ollut mukana toteuttamassa muun muassa vuoden 2017 Whitney Biennaalia sekä New York Film Festivalin Artists film and video -ohjelmaa. Aily Nash vierailee elokuussa 2017 Suomessa osana New Yorkin kulttuuri-instituutin M0bius-liikkuvuusohjelmaa. Lisää tietoa Ailyn projekteista löydät hänen verkkosivuiltaan.


KATALOGI ON FESTIVAALIJAKELUN TÄRKEIN TYÖKALU

Hyvin valmisteltu esikatselumateriaali nopeuttaa AV-arkin henkilökunnan työtä ja vapauttaa työaikaa asiakaspalveluun. Monipuolisella ja ammattimaisesti toteutetulla esikatselu- ja promootiomateriaalilla helpotetaan tapahtumien teosvalintoja tekevien kuraattorien työtä.

AV-arkki toimittaa katalogin vuosittain yli 200 eri tapahtumaan. Tämän lisäksi katalogia jaetaan merkittäviä määriä kuraattoreille, muille vierailijoille ja asiantuntijayleisölle.

Katalogin lisäksi tarjoamme tapahtumiin myös muita levitysarkiston teoksia – aina vastaanottavan tapahtuman profiilin mukaisesti.

Muistutamme myös, että haluamme kaikenlaisia ja kaikenikäisiä teoksia jatkuvasti arkistoon! Verkkopalvelumme promotoi myös installaatiota, live-teoksia ja verkkoteoksia. Verkkopalvelumme toimii suomalaisen mediataiteen katalogina: vanhemmat teokset ovat tärkeä osa levitysarkiston syvyyttä – ne kiinnostavat kollegoita, tutkijoita sekä taidemuseoiden kuraattoreita. Levitysarkistoon saapuvat yksikanavaiset teokset toimitetaan vuosittain Kansalliseen audiovisuaaliseen instituuttiin (KAVI) pitkäaikaisarkistoitaviksi.

TEOSTEN JAKELUUN TOIMITTAMINEN

Lue ohjeet uusien teosten jakeluun toimittamisesta Usein kysytyt kysymykset -osiosta. On tärkeää toimittaa kaikki tarvittavat tiedot ja liitetiedostot ennen deadlinea, jotta voimme tarjota uusimman katalogin teoksia keskeisiin tapahtumiin heti syksyllä!

PYSY KUULOLLA!

AV-arkin henkilökunta neuvoo mielellään uusien teosten viimeistelyyn ja jakeluun liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja antavat levityspäällikkö Vesa Puhakka (040 557 0321, archive@av-arkki.fi) ja ohjelmakoordinaattori Tytti Rantanen (044 744 2060, programme@av-arkki.fi)

KESÄAIKATAULU TEOSTEN VASTAANOTTAMISEEN

Teoksia vastaanotetaan koko kesän ajan verkossa täytettävän teostietolomakkeen ja latauslinkkien kautta. Vieraile toimistollamme viimeistään 11.7.2017, jos toimitat teoksesi katalogivalintaa varten muistitikulla tai kovalevyllä.

Toimistomme on suljettu aikavälillä ke 12.7.– su 30.7.2017 kesälomien vuoksi.

AV-arkin henkilökunta lomailee porrastetusti kesä-elokuun aikana:

Arkistokoordinaattori Vesa Puhakka lomalla 26.6-31.7.
Ohjelmakoodinaattori Tytti Rantanen lomalla 10.7.-3.8.
Assistentti Vincent Veckström lomalla 12.7.-2.8.
Toiminnanjohtaja Hanna Maria Anttila lomalla 1.-31.7.

Copyright © 2019 AV-Arkki