Hajonnut maisema

Rauhala Pasi

Teoksen lähtökohtana on perinteinen maisemavalokuva. Teoksessa sukelletaan 3D-maisemien lävitse virtuaalisen kameran avulla. Tietokoneella muokatuista skannatuista maisemista pystyy vielä jotenkin erottamaan paikan ja sen yksityiskohtia, mutta maisema on kuitenkin enemmän tai vähemmän rikki. Teoksessa luonto, tekniikka ja ihminen kohtaavat ja synnyttävät uuden erilaisen todellisuuden.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:18:04
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Fragmented Landscape
Suomenkielinen nimi

Hajonnut maisema

Englanninkielinen nimi

Fragmented Landscape

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pasi Rauhala (Kuvaaja), Pasi Rauhala (Käsikirjoittaja), Pasi Rauhala (Leikkaaja), Pasi Rauhala (Ohjaaja), Pasi Rauhala (Tekijä), Sakari Matikka (Äänisuunnittelu), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), Hauki Production (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat
Pasi Rauhala (s. 1978, Lahti, Finland) asuu ja työskentelee Lohjalla ja Helsingissä. Rauhala työskentelee valokuvan, liikkuvan kuvan, performanssin ja installaatioiden parissa. Rauhala on valmistunut taiteen maisteriksi valokuvataiteen osastolta Aalto Yliopistosta 2012 ja kuvataiteen maisteriksi tila-aika taiteen osastolta Kuvataideakatemiasta 2009. Vuodesta 2004 alkaen hänellä on ollut useita yksityis- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa, Norjassa, Latviassa ja Saksassa.