Hajonnut maisema

Pasi Rauhala

Teoksen lähtökohtana on perinteinen maisemavalokuva. Teoksessa sukelletaan 3D-maisemien lävitse virtuaalisen kameran avulla. Tietokoneella muokatuista skannatuista maisemista pystyy vielä jotenkin erottamaan paikan ja sen yksityiskohtia, mutta maisema on kuitenkin enemmän tai vähemmän rikki. Teoksessa luonto, tekniikka ja ihminen kohtaavat ja synnyttävät uuden erilaisen todellisuuden.

Production Year
2016
Duration
00:18:04
Tyyppi
Asiasanat
Original Title
Fragmented Landscape
Finnish Title

Hajonnut maisema

English Title

Fragmented Landscape

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Pasi Rauhala (Kuvaaja), Pasi Rauhala (Käsikirjoittaja), Pasi Rauhala (Leikkaaja), Pasi Rauhala (Ohjaaja), Pasi Rauhala (Tekijä), Sakari Matikka (Äänisuunnittelu), TAIKE (Rahoittaja), Hauki Production (Tuotantoyhtiö)
Press Photos
Pasi Rauhala (s. 1978, Lahti, Finland) asuu ja työskentelee Lohjalla ja Helsingissä. Rauhala työskentelee valokuvan, liikkuvan kuvan, performanssin ja installaatioiden parissa. Rauhala on valmistunut taiteen maisteriksi valokuvataiteen osastolta Aalto Yliopistosta 2012 ja kuvataiteen maisteriksi tila-aika taiteen osastolta Kuvataideakatemiasta 2009. Vuodesta 2004 alkaen hänellä on ollut useita yksityis- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa, Norjassa, Latviassa ja Saksassa.