Deadlinekalenteri

AV-arkkiin on vuosikymmenten saatossa kertynyt merkittävä tietovaranto audiovisuaalisen ja nykytaiteen tapahtumista erityisesti mediataiteen levityksen näkökulmasta. Julkaisemme tätä tietoa mediataiteilijoille suunnatussa deadlinekalenterissa, jota julkaisemme avoimena datana tällä sivulla.

Kalenterista löydät tietoa kokeellista audiovisuaalista taidetta, media- ja nykytaidetta esittävien tapahtumien avoimista hakuajankohdista.

Kalenterinäkymän selkeyden vuoksi tapahtumat ilmoitetaan aina viimeisen mahdollisen hakupäivän mukaan. Oma hakemus kannattaa lähettää tapahtumanjärjestäjille jo hyvissä ajoin ennen viimeistä hakupäivää.

Jos teoksesi on valittu festivaalin tai muun tapahtuman ohjelmistoon oman jakelutyösi ansiosta, ilmoita siitä hyvissä ajoin AV-arkin arkistokoordinaattori Vesa Puhakalle. Toimitamme teoksesi esityskopion tapahtumaan tiedostonsiirtona ja autamme sinua viestinnässä.

Jos kalenterista puuttuu mielestäsi tärkeä tapahtuma tai huomaat tiedoissamme virheitä, laita viesti AV-arkin ohjelmakoordinaattori Avreno Heikalle – korjaamme tilanteen pikimmiten!