Videovalli

Videovalli

AV-arkki, Ikahu ja Kunstdok tuottavat yhteistyössä mediataidesisältöjen jakeluun tarkoitetun uudenlaisen palvelukonseptin, joka toimii avaimet käteen -periaatteella.

Hankkeen ideana on yhdistää tekninen osaaminen (Ikahu ja Kunstodok) sisältöihin ja esitysoikeuksiin (AV-arkki). Näin syntyy uudenlaisen palvelukonsepti, jossa asiakas (esim. taidemuseo tai kunta) saa kaiken tarvitsemansa yhdestä lähteestä voidakseen esittää mediataidetta tiloissaan. Ostaessaan Videovalli-palvelun käyttöönsä asiakkaan ei tarvitse perehtyä tekniikkaan eikä selvittää esitysoikeuksien vuokraamista tai esitysformaatteja.

Palvelun asiakkaat voivat olla sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijoita (esim. taidemuseot, terveyskeskukset, pankit, päiväkodit tai esimerkiksi kuntien kulttuuritoimet). Palvelun sisältö valitaan AV-arkin levitysarkistosta yhteistyössä asiakkaan kanssa. Esityskonteksti ja asiakkaan toiveet huomioidaan aina teoksia valittaessa. Videovalli sai syksyllä 2013 AVEKilta Creademo-avustuksen konseptin suunnitteluun sekä vuosille Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksen (taiteilijoiden toimeentulon ja työllisyyden kehittäminen sekä vapaan kentän tuki) vuosille 2014-15.

Copyright © 2019 AV-Arkki