Verkkoviestinnän työpaja taidekentän ammattilaisille

Verkkoviestinnän työpaja taidekentän ammattilaisille

AV-arkki ja Frame tuovat toukokuussa Helsinkiin kaksi lontoolaista taidemedian osaajaa; Steph Kretowiczin AQNBstä ja Caroline Heronin Video in Commonista. Vierailunsa aikana Kretowicz ja Heron järjestävät työpajan Framen toimistolla 24.5.

Työpajassa Kretowicz ja Heron kertovat omasta työstään verkkoviestinnän parissa sekä eri tavoista, joilla taiteilijat ja taideorganisaatiot voivat hyödyntää nettiä taiteen tekemisessä, esittämisessä ja siitä keskustelemisessa.Työpaja on suunnattu taiteen ammattilaisille kriitikosta galleristiin sekä yksittäiseen taiteilijaan. Työpajan sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Sen tarkoitus on kannustaa erilaisia taiteen ammattilaisia hyödyntämään verkkoviestintää luovasti, tehokkaasti ja monipuolisesti.

Työpaja järjestetään englanniksi ja se on osallistujille ilmainen. Pajaan voi hakea ilmoittautumalla Framen ohjelmakoordinaattorille sähköpostitse osoitteeseen maikki.lavikkala@frame-finland.fi 23.4 mennessä. Liitäthän ilmoittautumiseen lyhyen kuvauksen siitä, mistä olisit erityisesti kiinnostunut kuulemaan työpajassa; mitä haasteita tai onnistumisia olet kokenut verkkoviestinnässä? Otamme vastaukset huomioon suunnitellessamme työpajan rakennetta.

AQNB on netissä toimiva verkkomedia, joka uutisoi nykytaiteesta ja verkkokulttuurista kritiikin, kommentoinnin ja dokumentoinnin keinoin, sekä järjestää muun muassa keskustelu- ja screening- tapahtumia Lontoossa. AQNB tekee läheisesti yhteistyötä Video in Commonin kanssa, joka on erikoistunut kevyellä kalustolla toteutettavaan, taiteilijaorganisaatioita ja taiteilijoita palvelevaan Youtube-viestintään.

www.aqnb.com

http://video.incommon.org.uk

Copyright © 2019 AV-Arkki