Uusi verkkokauppa tuo lyhytelokuvan näytökset kaikkien saataville!

Uusi verkkokauppa tuo lyhytelokuvan näytökset kaikkien saataville!

Kuva: Hanna Saarikoski, See Paris and Die


Cinema Events Finlandin uusi lyhytelokuvan verkkokauppa tarjoaa esitettäväksi kotimaisista ja kansainvälisiä lyhytelokuvapaketteja jatkuvasti vaihtuvalla ohjelmistolla. Verkkokaupan ajatus on, että kuka tahansa voi järjestää pop up -lyhytelokuvanäytöksen ja olla mukana osana kansainvälistä kulttuuriliikettä. AV-arkki on mukana verkkokaupassa kahden koosteen voimin, jotka johdattavat katselijat kokeellisen lyhytelokuvan ja mediataiteen maailmaan.

Every Breath You Take

Every Breath You Take -näytöksessä inhimilliset odotukset, pyrkimykset ja elämän realiteetit nivoutuvat yhteen henkilökohtaisiksi tarinoiksi ja yksityisiksi kokemuksiksi maailmasta ja elämästä. Koosteella nähdään tunnettujen nyky- ja mediataiteilijoiden liikuttavia ja humoristisia teoksia, joissa etsitään ihmiskontaktia, läheisyyttä tai parempaa aikaa. Mukana on teoksia Shachindra Kumar Dassilta, Hanna Saarikoskelta, Emilia Ukkoselta, Pilvi TakalaltaAurora Reinhardilta, Sasha Huberilta, Minna Suoniemeltä ja Kimmo Modigilta.

Glider’s Retrospective

Toinen kokonaisuus on rakastetun mediataiteilijan, Anssi Kasitonnin retrospektiivinen näytös Glider’s Retrospective. Luvassa Kasitonnimaiseen tyyliin valtavirrasta poikkeavaa opetusvideota, ihmeitä, intergalaktisia taisteluita, vankilapakoa, skedeä ja rokkia!

Kooste sisältää valikoiman Kasitonnin elokuvia kuluneelta vuosikymmeneltä, mukaan lukien Liitäjät (2005), Tutkijat (2007), Masa (2009), Planet of Sexes (2012), sekä uusimmista teoksista  Butterfly’s Effect (2013) ja The Wapiti (2014). Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon ja hän on Mäntän Kuvataideviikkojen kuraattori vuonna 2016.

Tutustu lyhytelokuvan verkkokauppaan ››

 

Copyright © 2018 AV-Arkki