Miten tutkin? – media- ja videotaidenäytökset esikoululaisille Oulussa

Miten tutkin? – media- ja videotaidenäytökset esikoululaisille Oulussa

Kuva: Jukka Silokunnas, Elinkaara, 2011


Suomalaisen mediataiteen levityskeskus AV-arkki tarjoaa osana Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin (16.–22.11.2015) ohjelmistoa kaikille Oulun eskareille media- ja videotaiteen näytöksen yhteistyössä Oulun kaupungin varhaiskasvatuksen yksikkö Alaköökin ja Valveen elokuvakoulun kanssa.

Kutsumme Oulun seudun eskariryhmät järjestämään oman Miten tutkin? -näytöksen. Näytös kannustaa tutkimaan ja pohtimaan omaa ympäristöä linssin läpi ja taiteen keinoin! Miten tutkin? -näytös julkaistaan Oulun kansainvälisen lasten elokuvafestivaalin viikolla ja on tarjolla vuoden loppuun asti.

Miten tutkin? -näytös sisältää seitsemän videotaideteosta, jotka on mahdollista esittää päiväkodeissa, joko internetin välityksellä tai DVD-levyltä. Tämän lisäksi ryhmät saavat näytökseen liittyvän oppimateriaalipaketin, joka auttaa purkamaan nähtyä ja kannustaa omien videoiden tuottamiseen! Teosten kokonaiskesto on noin 25 minuuttia.

Linkki internet-näytökseen on tilattavissa osoitteesta edu@av-arkki.fi. Oppimateriaali ja DVD ovat noudettavissa Oulun elokuvakeskuksesta (Hallituskatu 7, Oulu).

Lisätietoja Oulun kansainvälisestä lasten- ja nuorten elokuvafestivaalista:
http://www.oulunelokuvakeskus.fi/lef/fi/etusivu

AV-arkin media- ja taidekasvatukseen erikoistunut edu-palvelu: http://www.av-arkki.fi/edu/

Copyright © 2018 AV-Arkki