Kati Åbergin Äänikävely Ars Auttoinen -kesänäyttelyssä 19.6.–9.8.

Kati Åbergin Äänikävely Ars Auttoinen -kesänäyttelyssä 19.6.–9.8.

 

Kati Åbergin teos Äänikävely nähdään Ars Auttoinen –kesänäyttelyssä monen muun kotimaisen taiteilijan teosten seurassa. Näyttely on avoinna 9. elokuuta asti ja sen ovat kuratoineet Teemu Salonen ja Komugi Ando.

Kesänäyttelyn muut taiteilijat ovat: Vera ArjomaPaula LehtonenTeemu MäkiRiikka ToivonenJ.A. JuvaniJenny SuhonenVappu RossiLeena KelaJ-P KöykkäAnnika DahlstenVenla Helenius & Anniina Ala-RuonaTaneli RautiainenLiisa Ahola & Veera SalmioPilvi OjalaEnni SuominenElina AutioPauliina KaasalainenCorinna Helenelund ja Johanna Lecklin.

 

Äänikävely on kävelylenkki syntymäsokean laulaja-kirjoittaja Riikka Hännisen kanssa. Hän hahmottaa ympäristöään kaupungin äänten ja muiden aistiensa avulla. Riikka kuvailee kävellessään ympäristöään. Teoksessa katselija pääsee kokemaan Helsingin niin kuin Riikka sen hahmottaa.

Kati Åberg (s. 1967) on valmistunut Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriosta. Åberg tekee videoita, interaktiivisia installaatioita ja live-visualisointeja yhteistyössä esiintyvien taiteilijoiden kanssa. Hänen työnsä ovat usein dokumentäärisiä tai esittäviin taiteisiin perustuvia.


Ars Auttoinen kesänäyttely, Elämä on laiffii, 19.6-9.8.2015.
Lisätiedot:
www.auttoinen.fi
https://www.facebook.com/events/836734713064467/ 

Ars Auttoinen

Copyright © 2018 AV-Arkki