AV-arkki ja FSF yhdessä Kallio Block Partyihin 1.8.

AV-arkki ja FSF yhdessä Kallio Block Partyihin 1.8.

AV-arkin ja Future Shorts Finlandin yhteisnäytöksiä on nähty kuluvan kevään ja kesän aikana Olohuonenäyttelyssä, Sodankylän elokuvajuhlilla ja Seinäjoen Provinssissa.

Ensimmäinen elokuuta AV-arkki ja FSF tarjoilevat kotimaisia lyhytelokuvia ja mediataidetta helsinkiläisille Kallio Block Party -tapahtumassa. Yhteisnäytös esitetään Vapaan Taiteen Tilassa Sörnäisissä. Tarkemmat ohjelmatiedot päivitetään tälle sivulle heinäkuun aikana.

Kallio Block Party on Kallio-liikkeen täysin vapaaehtoisvoimin järjestämä korttelijuhla, joka tuo monipuolisen kattauksen musiikkia, taidetta ja elämyksiä tuhansien ihmisten iloksi Kallion kaduille.

Tapahtuman mahdollistava yhteisörahoituskampanja on paraikaa käynnissä Mesenaatti.me-palvelussa 18.7. asti: http://mesenaatti.me/fi/kbp2015/

Seuraa AV-arkkia ja Future Shorts Finlandia niin pysyt ajan tasalla tulevasta ohjelmistosta!


FUTURE SHORTS FINLAND
Lontoosta lähtöisin oleva FUTURE SHORTS on kansainvälinen lyhytelokuvayhteisö ja maailman suurin POP UP- elokuvafestivaali, joka on nostanut alan huomioarvoa vuodesta 2003 lähtien. Suomeen FUTURE SHORTS FINLAND saapui vuonna 2008 ja se on vanhin ja katsojamäärältään maamme suurin valtakunnallinen elokuvaklubi. Tällä hetkellä Future Shorts toimii yli 350 kaupungissa 100 eri maassa, ja on siten maailman laajin lyhytelokuvaverkosto.


AV-arkki on edistänyt suomalaisen mediataiteen asemaa vuodesta 1989. Taiteilijat osallistuvat tähän tapahtumaan AV-arkin edistämistyön ansiosta.

 

Copyright © 2018 AV-Arkki