Hemera – Kevään herääminen

Hemera – Kevään herääminen Hemera – Awakening of Spring Pathirane Sara Pathirane Sara Hemera – Kevään herääminen avaa näkymän leppäkerttunaaraan tanssiin kevään viimeisenä päivänä juuri ennen kuin kesä puskee läpi. Tuuli puhaltaa vielä kylmänä ja herättää leppäkertunaaraan opettelemaan lentämään. Vastoinkäymisten… Read more »

Dead Burning City

Dead Burning City Matikka Tommi Matikka Tommi Tämä ei ole supersankari-elokuva. Tämä on elokuva ihmisestä. Koko kaupungin rakastama sankari itkee. Kaikki alkaa kun tavalliselta tuntuvan yön päätteeksi sankari palaa kotiinsa muiden huomaamatta, kuten aina. Vilkaistuaan edellisen päivän uutisia itsestään hän… Read more »

Small Heroes

Small Heroes Small Heroes Matikka Tommi Matikka Tommi Pienet supersankarilapset juoksevat ja lentävät Dakarin kattojen yllä. He eivät kuitenkaan hallitse kykyjään kovin hyvin ja päätyvät aina putoamaan maahan. Lopuksi peli päättyy ja ruudulle ilmestyy vilkkuva “GAME OVER” -teksti. Videon äänet… Read more »

Thanhin ja Johannan seikkailu

Thanhin ja Johannan seikkailu The Adventure of Thanh and Johanna Lecklin Johanna Lecklin Johanna Taitelija Johanna Lecklin ja Thanh Nguyen, jolla on Aspergerin syndrooma, ovat tehneet yhdessä animaation Nguyenin piirrosten pohjalta. Kaksi animaatiohahmoa muuttuu supersankareiksi ja lähtee pelastamaan ihmisiä. Artist… Read more »