Sham Marriage

Lumeliitto Sham Marriage Knappe Anna Knappe Anna Lumeliitto viittaa avioliittoihin, joiden tarkoituksena ei ole elää yhdessä perheenä vaan kiertää maahanmuuttolainsäädäntöä. Lumeliitto-videoteos tarkastelee monikulttuurisia suhteita taiteilijoiden oman parisuhteen kautta ja rakkauden representaatioita hääkuvaston avulla.´╗┐ Sham marriage usually refers to marriages in… Read more »

400ml of Red

400ml punaista´╗┐ 400ml of Red ´╗┐ Silokunnas Jukka Silokunnas Jukka Taiteilija kuvasi videon yhdellä otolla. Teoksessa hän tyhjentää yhden punaisen 400ml spraymaalipullon seinään. Graffiti on kriminalisoitu, koska se on vandalismia. Samaan aikaan se on dekriminalisoitu nykytaiteeksi. Loppujen lopuksi se on… Read more »

Ten Commandments

Ten Commandments Sassi Pekka Sassi Pekka Säännöt. Yritä muistaa. The rules. Try to remember. 2015-01-15 15:06:29

Parantola

Parantola Sanatorium Larjosto Harri Larjosto Harri Dokumentti performanssista, joka vertailee Suomen lakia ja Kalevalaa. A documentary of a performance comparing the Finnish law and Kalevala. 2012-08-01 00:00:00

The Rescue

The Rescue The Rescue Stenbom Cecilia Stenbom Cecilia Stenbom on valinnut haastattelupätkiä amerikkalaisesta 1990-luvun “Rescue 911” -dokudraamasta, joka kertoo tosielämän pelastusoperaatioista. Hän on kuvannut otteet uudelleen esittäen itse kaikkia haastateltavia: hätäkeskuspäivystäjää, poliisia, ensihoitajaa, palomiestä, lääkäriä ja sairaanhoitajaa. Stenbom has picked… Read more »