TRANSIT Logistic Operation

Jukka Lehtinen

Kevään 2016 aikana turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien palautusten alettua Turkkiin pääministeri Sipilää haastateltiin uutisissa. Hän mainitsi, että kyseessä on vain logistinen operaatio, joka tulee toiminaan hyvin. Elokuvassa kuorma-autosta juuri nousseet, jonossa kävelevät ihmiset marssivat kohti seuraavaa autokyytiä tai palautusta kotimaahan.

Production Year
2016
Duration
00:01:53
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
TRANSIT Logistic Operation
Finnish Title

TRANSIT Logistic Operation

English Title

TRANSIT Logistic Operation

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Jukka Lehtinen (Kuvaaja), Jukka Lehtinen (Käsikirjoittaja), Jukka Lehtinen (Leikkaaja), Jukka Lehtinen (Ohjaaja), Jukka Lehtinen (Säveltäjä), Jukka Lehtinen (Tekijä), Jukka Lehtinen (Äänisuunnittelu), Studio Jukka Lehtinen (Rahoittaja), Studio Jukka Lehtinen (Tuotantoyhtiö)
Press Photos
Jukka Lehtinen (s. Somero 1956) on valokuvaaja/ohjaaja, joka työskentelee Studio K2:lla Kaapelitehtaalla, Helsingissä. Lehtisen teoksia on ollut esillä ryhmä- ja yksityisnäyttelyissä vuodesta 1985 kotimaassa ja ulkomailla, viimeisimpänä Mikkelin Valokuvakeskuksessa 2017, missä oli esillä lyhytelokuvia. TRANSIT Logistic Operation - elokuva valittiin Tampereen Elokuvajuhlille 2017 . KANGASTUS / Mirage oli Paris Play Film Festivalilla Best Experimental Film -finalisti 2019.