The Case

Cecilia Stenbom

Teos tutkii kuinka rikostarinat ja rikoksia kuvaava fiktio ylläpitävät ahdistusta samaan aikaan, kun ne viihdyttävät yleisöä. Teoksen dialogi ja voice-over-osuudet ovat uudelleentulkintoja suurelta yleisöltä kirjallisesti kerätyistä näkemyksistä rikollisuudesta.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:08:48
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
The Case
Suomenkielinen nimi

The Case

Englanninkielinen nimi

The Case

Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Minttu Maari Mäntynen (Kuvaaja), Cecilia Stenbom (Käsikirjoittaja), Edwin Mingard (Leikkaaja), Krista Puranen (Muu), Cecilia Stenbom (Ohjaaja), Marek Gabrysh (Säveltäjä), Cecilia Stenbom (Tekijä), Mat Fleming (Tuottaja), Ross Mitchell (Näyttelijä), Nazim Kourgli (Näyttelijä), Jill Dellaw (Näyttelijä), Andy Ludbrook (Ääni)
Pressikuvat
Cecilia Stenbom on kuvataiteilija joka työskentelee elokuvan ja videon, installaation, piirtämisen ja maalaamisen parissa. Stenbom on alkujaan Ruotsista ja on sittemmin asunut ja työskennellyt Islannissa, Suomessa ja Skotlannissa ennen asettumistaan Englantiin vuonna 2005. Stenbom valmistui taiteen kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta 2003 ja maisteriksi Glasgow School of Artista 2005. Stenbomin teokset käsittelevät identiteettiä kulutuskeskeisessä ja informaatiorikkaassa kulttuurissa. Hänen teoksiaan on nähty näyttelyissä ja festivaaleilla mm. Suomessa, Isossa-Britanniassa, Pohjoismaissa, Euroopassa.