SYSTEM

Cecilia Stenbom

SYSTEM sijoittuu ostoskeskukseen. Teos seuraa kahden siskoksen välistä kanssakäymistä. Yksi murehtii henkilökohtaisesta turvallisuudestaan, toinen on huolissaan näkymättömästä infektiovaarasta. Steriili tunnelma muuttuu äkkiä uhkaavaksi, kun naisten henkilökohtainen turvajärjestelmä alkaa pettää.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:10:40
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
SYSTEM
Englanninkielinen nimi

SYSTEM

Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Emma Dalesman (Kuvaaja), Harry Jenkinson (Leikkaaja), Cecilia Stenbom (Ohjaaja), Ziad Jabero (Säveltäjä), Cecilia Stenbom (Tekijä), Pins & Needles (Tuottaja), Arabella Arnott (Näyttelijä), Georgina Wilkes (Näyttelijä), Andy Ludbrook (Ääni)
Pressikuvat
Cecilia Stenbom on kuvataiteilija joka työskentelee elokuvan ja videon, installaation, piirtämisen ja maalaamisen parissa. Stenbom on alkujaan Ruotsista ja on sittemmin asunut ja työskennellyt Islannissa, Suomessa ja Skotlannissa ennen asettumistaan Englantiin vuonna 2005. Stenbom valmistui taiteen kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta 2003 ja maisteriksi Glasgow School of Artista 2005. Stenbomin teokset käsittelevät identiteettiä kulutuskeskeisessä ja informaatiorikkaassa kulttuurissa. Hänen teoksiaan on nähty näyttelyissä ja festivaaleilla mm. Suomessa, Isossa-Britanniassa, Pohjoismaissa, Euroopassa.