Rukous

Jarkko Räsänen

Dokumentaatio rukoushetkestä, jossa Jumalaa pyydetään suomeksi ja tuntemattomalla kielellä kasvattamaan taiteilijan jalat saman pituisiksi. 

Production Year
2005
Duration
00:03:10
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Prayer
Finnish Title

Rukous

English Title

Prayer

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Sound
Yes
Työryhmä
Jarkko Räsänen (Kuvaaja), Tuomo Laakso (Käsikirjoittaja), Jarkko Räsänen (Käsikirjoittaja), Jarkko Räsänen (Leikkaaja), Jarkko Räsänen (Ohjaaja), Jarkko Räsänen (Tekijä), Jarkko Räsänen (Tuottaja), Jarkko Räsänen (Äänisuunnittelu), Jarkko Räsänen (Näyttelijä), Tuomo Laakso (Näyttelijä)
Press Photos
Jarkko Räsänen on multimediataiteilija, joka keskittyy valokuvaukseen, liikkuvaan kuvaan ja äänitaiteeseen. Hän on tehnyt videoteoksia vuodesta 2005, aluksi performatiivisten tapahtumien dokumentaatioina. Sittemmin hän on siirtynyt tietokonepohjaiseen ja algoritmiseen visuaalisuuteen, hän esiintyy muun muassa live-vj:nä itse tekemillään ohjelmistoilla. Räsänen on liikkuvan kuvan osuuskunta FixC:n jäsen. Hänen teoksiaan on esitetty lukuisissa näyttelyissä lähinnä Suomessa ja Saksassa, kuten esimerkiksi International Teletext Art Festival goes Ars Electronicassa, Anthology Archivesissa New Yorkissa, Papay Gyro Festivaalilla Hong Kongissa ja Orkneyssä, sekä Fundacio Joan Mirossa, Mallorcalla.