Luuppi

Noora Geagea

Luuppi on tragikoominen tarina pariskunnasta ravintolassa keskellä tuhoisaa käyttäytymismallia. Pariskunta on jumissa omissa todellisuuksissaan, kykenemättä näkemään toisen näkökulmaa. Luuppi kertoo tilanteesta jossa ei osata päästää irti, huolimatta sen älyttömyydestä. 

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:06:50
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Luuppi
Suomenkielinen nimi

Luuppi

Englanninkielinen nimi

Loop

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pietari Peltola (Kuvaaja), Niko Saarela (Käsikirjoittaja), Eeva Soivio (Käsikirjoittaja), Noora Geagea (Leikkaaja), Noora Geagea (Ohjaaja), Jani Rapo (Säveltäjä), Noora Geagea (Tekijä), Noora Geagea (Tuottaja), Mikko Roisko (Äänisuunnittelu), Niko Saarela (Näyttelijä), Eeva Soivio (Näyttelijä), General Minds (Tuotantoyhtiö), Jani Rapo (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Noora Geagea on kuvataiteilija ja ohjaaja Helsingistä. Hän valmistui taiteen maisteriksi valokuvauslinjalta LCF, University of the Arts London yliopistosta vuonns 2009 ja on sen jälkeen osallistunut lukuisiin näyttelyihin. Hänen teoksiaan on ollut esillä mm. Weserburgin nykytaidemuseossa Bremenissä, ARTag galleriassa Helsingissä, Salon Dahlman galleriatilassa Berliinissä, Xidan-kulttuuriaukiolla Pekingissä, Aesthetica Art Prize näyttelyssä Yorkissa, Tiranan kansallisgalleriassa Albaniassa, Moving Image London -näyttelyssä sekä eri gallerioissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.