Vieraanvaraisuus - Menu

Mox Mäkelä

Pieni pala "Vieraanvaraisuus" -projektista. "Vieraanvaraisuus" on laaja, pala palalta rakentuva, "Idiot Ibidem" -kokonaisuuden jatkoteos ja se sisältää käsikirjoituksia ja elokuvia. Menu tarjoaa koko kattauksen pyörivällä pöydällä.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:03:22
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Hospitality - Menu
Suomenkielinen nimi

Vieraanvaraisuus - Menu

Englanninkielinen nimi

Hospitality - Menu

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mox Mäkelä (Kuvaaja), Mox Mäkelä (Käsikirjoittaja), Mox Mäkelä (Ohjaaja), Johan Sebastian Bach (Säveltäjä), Mox Mäkelä (Tekijä), Petri Kiviniemi (Esiintyjä), Mox Mäkelä (Leikkaaja), Mox Mäkelä (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Mox Mäkelä (s. 1958) on vuonna 1978 uransa aloittanut taiteilija. Mäkelän tuotantoa on ollut esillä eri kohteissa ja konteksteissa, viimeaikaisista esimerkkeinä sovellutukset Suomen merimuseossa ja kansainväliset elokuva- ja taidefestivaalit. Hän käsittelee ekokriittisissä elokuvissaan ja installaatioissaan muun muassa luonnon ja ihmisen luonnon törmäyskurssia, pääpainona merimiljöö. Tuotannon ytimessä on myös “idiot ibidem”, pitkäkestoinen ja laaja teemakokonaisuus, jonka keskeinen lähtökohta on ollut kirjallisuushistorialliseen tapahtumaketjuun liittyvä tutkimus, mutta sen toteutusmetodit ovat vapaat ja moninaiset.