Daily Escapes I - III: The interpreter, The Comeback, The Wrongly Accused

Stenbom Cecilia

“Daily Escapes I-III” teoksen osat “The Interpreter, The Comeback, The Wrongly Accused“ ovat TV-kerronnan tyypillisiin rakenteisiin pohjautuvia henkilökohtaisia päiväunia: kotireportaasi, promotionaalinen haastattelu ja uutisspotti. Tarinat alleviivaavat erilaisia eskapistisia tarpeita: tulkki puhuu yli kuuttakymmentä kieltä, muusikko tekee come backin kuuden vuoden hiljaisuuden jälkeen ja murhasta väärin syytetty nainen yrittää puhdistaa nimeään.

Tuotantovuosi
2005
Kesto
00:12:20
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Daily Escapes I - III: The interpreter, The Comeback, The Wrongly Accused
Englanninkielinen nimi
Daily Escapes I - III: The interpreter, The Comeback, The Wrongly Accused
Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Cecilia Stenbom (Käsikirjoittaja), Cecilia Stenbom (Leikkaaja), Cecilia Stenbom (Ohjaaja), Cecilia Stenbom (Tekijä), Cecilia Stenbom (Esiintyjä), Stephanie Vegh (Esiintyjä), Nick Thurston (Esiintyjä), Anna Boysen (Esiintyjä), Cecilia Stenbom (Kuvaaja), Matt Stokes (Kuvaaja), Katrin Höhne (Kuvaaja), Helena Öhman (Kuvaaja), Paul Moss (Kuvaaja), Katrin Höhne (Still-kuvaaja), Paul Moss (Still-kuvaaja), Cecilia Stenbom (Ääni)
Pressikuvat
Cecilia Stenbom on kuvataiteilija joka työskentelee elokuvan ja videon, installaation, piirtämisen ja maalaamisen parissa. Stenbom on alkujaan Ruotsista ja on sittemmin asunut ja työskennellyt Islannissa, Suomessa ja Skotlannissa ennen asettumistaan Englantiin vuonna 2005. Stenbom valmistui taiteen kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta 2003 ja maisteriksi Glasgow School of Artista 2005. Stenbomin teokset käsittelevät identiteettiä kulutuskeskeisessä ja informaatiorikkaassa kulttuurissa. Hänen teoksiaan on nähty näyttelyissä ja festivaaleilla mm. Suomessa, Isossa-Britanniassa, Pohjoismaissa, Euroopassa.