Assembling

Nordman Sari

Ympäristöteemainen video, jonka kaksi esiintyjää ovat pukeutuneet punaisiin haalareihin. Heidän vartalonsa liikehtivät hitaasti ja kömpelösti kun he yrittävät löytää lohtua söpönvärisen roskan täyttämässä urbaanissa maisemassa.

Tuotantovuosi
2021
Kesto
00:01:57
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Assembling
Englanninkielinen nimi

Assembling

Tuotantomaat
United States
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sari Nordman (Käsikirjoittaja), Sari Nordman (Leikkaaja), Sari Nordman (Ohjaaja), Sari Nordman (Tekijä), Emily Marie Pope (Näyttelijä), Shizu Homma (Näyttelijä), Sari Nordman (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Sari Nordman on New Yorkissa työskentelevä monialainen taiteilija, joka on luonut julkista taidetta, videoteoksia ja tanssiesityksiä. Hänen työskentelee filmin, metallitöiden, kuitutaiteen ja tanssin parissa. Hänen teoksensa käsittelevät luonnon jatkuvuutta ja ihmiskunnan luoman kuolevaisuutta ja pohtivat samalla luonnon kykyä pysyä elinvoimaisena nyky-yhteiskunnan vaikutuksesta huolimatta. Viimeksi Nordman on esittänyt teoksiaan konteksteissa kuten Art in Odd Places, The Immigrant Artist Biennial ja Jamaica Center for Arts and Learning Yhdysvalloissa. Hänen teoksiaan on esitelty julkaisuissa ja taiteilijaluennoissa eri yhteyksissä kuten Art Spiel, COAL + ICE (Kennedy Center), Hunters Point Library Environmental Education Center sekä Women Cinemakers. Hänellä on M.F.A.-tutkinto New Yorkin yliopistosta (Tisch School of the Arts).