Syksyn 2012 MEDIABOXIn näyttelyajat avoimessa haussa AV-arkin jäsentaiteilijoille!


Forum Boxin MEDIABOXiin etsitään uusia teoksia.

Forum Box avasi tammikuussa uuden tilan nimeltä MEDIABOXI. Aiemmin videohuoneena tunnettu tila on nyt laajennettu ja mahdollistaa erilaiset projisoinnit ja pienimuotoiset videoinstalloinnit. Uusi MEDIABOXI toteutetaan yhteistyössä AV-arkin, suomalaisen mediataiteen levityskeskuksen  kanssa.

Julistamme nyt syksyn 2012 MEDIABOXI näyttelyajat haettavaksi kaikille jäsenmaksunsa maksaneille AV-arkin jäsentaiteilijoille.

Etsimme tuoreita, uusia teoksia esitettäväksi Mediaboxissa. Toimita meille tiedot teoksesta tai suunnitelmat teoksesta 30.3.2012 mennessä. Teosten valinnassa painotetaan uusia, vastavalmistuneita teoksia tai suunnitteilla olevia projekteja. Teemana on tänä vuonna laajasti: yhteiskuntakriittisyys, kantaaottavuus, poliittisuus, ajankohtaisuus. Tekijöitä pyydetään ehdottamaan tähän teemaan sopivia teoksia. Näyttelyohjelmaan valitut teokset tulevat MEDIABOXI ensiesityksensä jälkeen AV-arkin kansainväliseen levitykseen. Hakuaika: 30.3.2012 mennessä (postileima riittää).

Postita hakemuksesi:

FORUM BOX PL 316
00181 Helsinki

Merkitse kirjekuoreen ”Mediaboxi Hakemus”

Hakemuksesta tulisi selvitä ehdotettavan projektin tai teoksen sisältö sekä tietoa hakijan aikaisemmasta toiminnasta (CV). Kuvamatariaali paperikuvina, digitaalisessa muodossa ja/tai cd/dvd-tallenteina. Kokoa näyttelyhakemuksen aineisto yhteen, A4-kokoiseen kansioon! Huom! Hakemuksia ei vastaanoteta sähköpostitse.

Näyttelyaika

Forum Box ei peri tilasta erillistäm vuokraa. Näyttelyn kesto on 1kk, ja avajaiset pidetään muiden avajaisten yhteydessä. Forum Box ei kustanna avajaistarjoiluja. Näyttelynpitosopimukseen sisältyy tilan ja valvonnan lisäksi tiedotus ja markkinointi. Forum Box tekee Mediaboxin näyttelyistä sähköisen avajaiskutsun, lehdistötiedotteen sekä Facebook-tapahtuman. Näyttely mainitaan Forum Boxin perinteisessä kutsukortissa sekä julisteessa. Erilliset näyttelykutsut tai painotuotteet on taiteilijat kustannettava itse. Jaossa olevat ajat: 10.8-2.9.2012 | 7.9.-23.9.2012 | 28.9.-21.10.2012 | 26.10-18.11. 2012| 23.11-16.12.2012

Tila

Mediaboxi on pimennetty tila, joka on tarkoitettu projisoinneille. Tilan mitat ovat: leveys 2m, pituus 2,7m, korkeus 2,5 m. Tilassa on mustat seinät ja valkoinen projisointiseinä. Tilassa on mahdollista installoida pienimuotoisesti mutta kaikki installointiin tarvittavat materiaalit taiteilijan on kustannettava itse.

AV-laitteisto

Ilman erillistä korvausta näyttelynjärjestäjien käytösä on Mediaboxin kiinteä av-tekniikka. Tällä hetkellä käytössä oleva laitteisto: 1 kpl Full HD videoprojektori, 1 kpl bluray-soitin sekä äänentoistolaitteisto (Genelec aktiivikaiuttimet). AV-arkki antaa tarvittaessa toteutettaviin projekteihin teknistä tukea.

Lisätietoja

Av-arkki, suomalaisen mediataiteen levityskeskus, www.av-arkki.fi
Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki Toiminnanjohtaja Hanna Maria Anttila, 040 557 0320, director@av-arkki.fi

Forum Box – tila taiteelle, www.forumbox.fi
Ruoholahdenranta 3a, 00181 Helsinki Toiminnanjohtaja Nina Toppila, (09) 6855 0081, nina.toppila@forumbox.fi

Copyright © 2018 AV-Arkki