Anna Estarriolan näyttely

Anna Estarriolan näyttely "Staged - Näyttämöllä" Porin taidemuseossa

Anna Estarriolan yksityisnäyttely “Staged – Näyttämöllä” on esillä Porin taidemuseossa 3.3.–27.8.

Anna Estarriola (s. 1980 Kataloniassa) on asunut ja työskennellyt Helsingissä vuodesta 2004. Estarriola on valmistunut Barcelonan yliopistosta (2004) ja Kuvataideakatemiasta (2009), ja hän on opiskellut myös nykytanssia. Estarriolalle myönnettiin mediataiteen AVEK-palkinto vuonna 2015. Taiteessaan Estarriola on kiinnostunut visuaalisen ja mediataiteiden vuorovaikutuksesta muiden alojen, kuten tanssin, performanssin ja teknologian kanssa. Hänen teostensa teemat liittyvät todellisuuden hahmottamiseen, tunteisiin, yksilölliseen ja yhteisölliseen käyttäytymiseen ,ja viestintään.

Porin taidemuseoon Estarriola toteuttaa uusia teoksia, kuten näyttävän moniosainen veistoksia, arkkitehtoonisia rakenteita, kuvaa ja ääntä sisältävän installaatio, jonka työnimenä on The Future of Humanity. Uusien teosten rinnalla nähdään katsaus Estarriolan tuotantoon parin viimeisen vuoden ajalta.

Porin taidemuseon Rappu-näyttelytilassa on myös esillä 2.4.2017 asti Azar Saiyarin lyhyt dokumenttielokuva History Bleeds Under Your Fingernails.


Anna Estarriola: Staged – Näyttämöllä Porin taidemuseossa 3.3.–27.8.2017

Lisätietoja: Porin taidemuseo

Copyright © 2019 AV-Arkki