Risto-Pekka Blomin Kuratoidaan! Mediaboxin maaliskuussa

Risto-Pekka Blomin Kuratoidaan! Mediaboxin maaliskuussa

Forum Boxin Mediaboxissa on 3.3.–26.3. esillä Risto-Pekka Blomin Kuratoidaan!

Kuratoidaan! (2016) on sukellus luovan prosessin iloihin ja kiroihin. Taiteellisen työskentelyn huipentuma on se, että pääsee kuratoimaan muiden töitä. Teos luotaa narsistista selfiemaailmaa ja kuratointia itseään.

Risto-Pekka Blom opiskeli autonasentajaksi muttei koskaan ollut kiinnostunut teknikon ammatista. Muutaman vuoden ajan hän etsi suuntaa elämälleen, kunnes 27-vuotiaana aloitti audiovisuaalisen median ja ilmaisun lyhytkurssin, jonka jälkeen hän valmistui Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmasta vuonna 2005. Tästä lähtien Blom on tehnyt kokeellisia lyhytelokuvia ja videoteoksia, joita on esitetty lukuisilla festivaaleilla ja tapahtumissa yli kahdessakymmenessä maassa. Blomin Teemapuisto (2015) on voittanut pääpalkinnon Tampereen elokuvajuhlilla ja Helsinkin lyhytelokuvafestivaaleilla 2015.

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle. Uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä AV-arkin kanssa. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.

Tervetuloa avajaisiin 2.3.2017 klo 17-19! Näyttelyn aukioloajat ja saapumisohjeet löydät tapahtuman Facebook-kutsusta.


Risto-Pekka Blom: Kuratoidaan! Forum Boxin Mediaboxissa 3.3.–26.3.

Lisätietoa: Forum Box


AV-ARKKI ON EDISTÄNYT SUOMALAISEN MEDIATAITEEN ASEMAA VUODESTA 1989. TAITEILIJAT OSALLISTUVAT TÄHÄN TAPAHTUMAAN AV-ARKIN EDISTÄMISTYÖN ANSIOSTA.

 

Copyright © 2019 AV-Arkki