Tero Puhan Hot or Not Mediaboxissa elokuun

Tero Puhan Hot or Not Mediaboxissa elokuun

Tero Puhan videoteos Hot or Not (2017) on esillä Forum Boxin Mediaboxissa 4.–27.8.

Videoteoksessa suomalainen mies on lähdössä treffeille ja tarvitsee apuasi! Kiireisessä nyky-yhteiskunnassa ensivaikutelma on tärkeä, sillä mahdollisuutta toiseen kertaan ei usein tule. Rohkaise miestä ja auta häntä valitsemaan parhaat mahdolliset vaihtoehdot! Anonyymin vastauslomakkeen voi pudottaa Hot ot Not- postilaatikkoon.

Ironinen ja ajankohtainen Hot or Not jatkaa Tero Puhan omaelämäkerrallisten performanssivideoiden sarjaa, joka alkoi vuonna 2005 teoksella Oikea tapa olla (HAMin kokoelmat).

Tero Puha (s.1971) on monialainen kuvataiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide, sekä performanssi. Hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on näytillä useiden museoiden kokoelmissa kuten Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Amos Andersonin taidemuseossa ja EMMA:ssa. Puha asui Lontoossa lähes 12 vuotta ja palasi Suomeen pari vuotta sitten. Vuonna 2014 Puhalle myönnettiin valokuvataiteen valtionpalkinto.

Samaan aikaan Mediaboxin näyttelyn kanssa avautuu näyttely Memories of the Unknown MUU Kaapeli-galleriassa. Näyttely on avoinna 4.8.–10.9. Puhan seuraava näyttely Somewhere in Between nähdään Madridissa marraskuussa 2017.

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle. Uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä AV-arkin kanssa. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.

Tervetuloa avajaisiin 3.8.2017 klo 17–19! Näyttelyiden aukioloajat ja saapumisohjeet löydät tapahtumien Facebook-kutsuista: Hot or Not / Memories of the Unknown.


Hot or Not Forum Boxin Mediaboxissa 4.–27.8.

Memories of the Unknown MUU Kaapeli-galleriassa 4.8.–10.9.

Lisätietoa:

Forum Box

MUU


AV-ARKKI ON EDISTÄNYT SUOMALAISEN MEDIATAITEEN ASEMAA VUODESTA 1989. TAITEILIJAT OSALLISTUVAT TÄHÄN TAPAHTUMAAN AV-ARKIN EDISTÄMISTYÖN ANSIOSTA.

Copyright © 2019 AV-Arkki