Mari Keski-Korsun Greener Grass Mediaboxissa 03.02. - 26.02.2012

Mari Keski-Korsun Greener Grass Mediaboxissa 03.02. - 26.02.2012

Mari Keski-Korsun teos Greener Grass (2011) on esillä Forum Boxin Mediaboxissa 03.02. – 26.02.2012.

Greener Grass seuraa historiallisia suomalaissiirtolaisten reittejä Yhdysvaltoihin. Teos kertoo laivamatkasta Atlantin yli ja Amerikan-suomalaisten tarinan monessa sukupolvessa. Voimmeko oppia historiasta vastataksemme nykypäivän maahanmuuton haasteisiin?

Mari Keski-Korsu on monialainen media- ja kuvataiteilija. Hän on taiteen maisteri Taideteollisen Korkeakoulun Medialaboratoriosta ja hankkinut kuvataiteilijan koulutuksen Länsi-Lapin ammatti-instituutissa. Häntä kiinnostavat sosioekonomiset sekä ympäristön aiheuttamat muutokset erityisesti ihmisten arkipäivässä, ja teoksissa on usein voimakas yhteiskunnallinen ulottuvuus. Keski-Korsun teokset hyödyntävät ja yhdistävät interventioita, dokumentti- ja performanssiteoksia, virtuaalimaailmoja, valokuvaa, live-visualistointeja ja installaatioita. Keski-Korsun töitä on ollut esillä ympäri Euroopan sekä maailmanlaajuisesti useissa maissa.

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle. Uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä AV-arkin kanssa. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.


Mari Keski-Korsu: Greener Grass Forum Boxin Mediaboxissa 03.02. – 26.02.2012


AV-ARKKI ON EDISTÄNYT SUOMALAISEN MEDIATAITEEN ASEMAA VUODESTA 1989. TAITEILIJAT OSALLISTUVAT TÄHÄN TAPAHTUMAAN AV-ARKIN EDISTÄMISTYÖN ANSIOSTA.

Copyright © 2019 AV-Arkki